i've been waiting my hole life for this one night

dagen igår var mer än bra:)
lager höll alla mått och det blev ett par jeans, två tjocktröjor, två t-shirts och två par skor. så nöjd så :)
järngänget var vi också, nämligen jag, limpan, karo, lovi, jönsson, knut, blixten, björnis och en oliv ;P

på kvällen blev det tacos och var menat att det skulle bli bowling med 90orna, men heeeepp så var bowlinghallen stängt. ÄR ALLT STÄNGT I FKP NU FÖRTIDEN?? suck.
ist så bestämde vi oss för att chilla lite inne på plantis ist. kom innan 11 så gratis inträde, o så blev det nyktert, med varsin öl i handen. mycket mer än så blev det inte. men var riktigt kul ändå!!! :) ska nog överleva det här året även med de hårda reglerna.

nästa helg är det matfestivalen. får se om jag stannar eller ej. om jag inte blir uttagen till NM-laget på fredag så vore det inte helt fel att gå ut ist för att sitta inne o deppa.

yeye. bajbaj

bring me the pain.

skolan, aah, ljuvligt.... not! fast inte så farligt ändå:)
är så saaatans trött bara! mest i kroppen, numera går alla volleybollare runt i skolan som som vi har skitit på oss. FYFAN för straffträningen igår! anledningen till detta vill jag inte diskutera nånting mer- jag blir bara jävligt arg.

mitt schema suger röv, men får la leva me att. första miljökunskapslektionen med jan idag, fyfan va kul :) vi är bara sju stycken, då inräknat bla jag, malin, camilla och pontus. inga seriösa lektioner här inte :D
annat var det på engelska C. cambridge placeringsprov i aulan, fyfasen va seriöst. alla hoppas vi på att vi inte hamnar i "sär-engelskagruppen"

ingen träning idag innebar noveua (eh, stavning?) med de flesta av volleybolltjejerna. mys tycker jag :) om man bortser från maten, usch! vill ha mingus!!
senare på kvällen blev det film, casanova med heath ledger raaahhw!

imorgon är det lager 157 som står på schemat. har aldrig varit där konstigt nog, men förväntningarna är skyhöga ;P
på kvällen blir det nog chill med kymbo-malin :)

bara för att vi är så söta, huhu.
emsk!

back in town

tillbaka i fkp, känns rätt stört, men ändå precis som vanligt :)
maraton rock i lördags, vilket ledde till en hemsk bakisdag igår.  puuuh.
lilla sofie kom igår, och det var hennes födelsedag, grattis igen soffiepropp :D
idag är det skoprovning, möte och första träningen. får la se hur det går, men rätt taggad är man nu trots att sommarträningen inte riiiktigt gick som planerat ;P

sommarn är över, känns ganska surt, vafan tog den vägen?? tycker alltid jag frågar mig det. men detta ska bli bästa hösten evver! lovi och jag har depplöfte. -deppa inte för något!
stinus, min kära syster har flyttat upp här med. känns... bra, än så länge höhöh :P har inte märkt av henne mer än att hon ringer mig stup i kvarten! ser fram emot nollningen!! 92or, se upp! mahahah!

sitter o kollar på beachspelande jättemänniskor från holland med lovi o linn. sheeet, måste man flytta ända dit för att få nån som är tillräckligt lång? lovisa och jag har dock haft lite funderingar över våra barn, stackarna som får genomlida allt det vi har genomlidit o lite till. ska vi verkligen utsätta dom för detta heeemska öde?? ;O

woho, jag är glad :D good to be back!

080808

feet dag :) åttondeiåttondetjugohundraåtta.
yeees, undrar va lisa gör, joo... hard work. tillräckligt frisk nu har jag bestämt mig för o va.

kuggade teorin igår, det var iiiinte roligt kan jag säga. det värsta av allt var att jag fick 51- EN sketen poäng ifrån! orka.
halkbanan va desto roligare! :D satt o skrattade, skrek o typ aah, det va underbart :) hihi, vill gärna göra om.
tidigt imorgon bitti bär det av mot sköna gbg där en lovi hämtar upp mig sen är det u19 beach sm som gäller för hela slanten! :D:D vi ska kroooossa. moha. att jag bara blir anfådd av att gå upp för en trappa är en annan femma.

nu ska jag till lilla beeeerta o kolla va hon har för sig, hiehie.
häääjdå!

ironwoman

yeppyepp. om man ska va sjuk så ska man va det ordentligt??
för tillfället käkar jag både antibiotika, pencillin, järntabletter och hostmedicin. för nu har dom "äntligen" hittat nått fel på mig. dom tömde mig på blod igår och det visade sig att jag har järnbrist. så ska äta järntabletter i sex veckor, sen kommer jag förhoppningsvis bli mycket piggare o inte va sjuk så ofta :)

idag blir det IKEA för hela slanten :D

history repeats itself

nu är man sjuk också. suck.
linn den jäveln som har smittat mig! blää! :P yeye får väl skylla mig själv, är man mes så är man. skulle egentligen varit i tylö med lovi nu o spela beach, men noope det gick inte vägen. hahah, hon sa att jag kunde ju testa att gå upp klockan kvart över fem i morse o "känna efter" hur det känns, men man mår rätt psykiskt dåligt om inte annat om man går upp så tidigt! ;O haha. kände iaf att det inte gick. lovisa har för den delen fått nackspärr av att ha hoppat frå¨n en båt i 18 knop! haha, hur trög får man va?! så typiskt henne :D haha. vi får satsa på helgens u19 beach sm istället!

gårdagen var iallafall jättebra. starten på min första lediga "långhelg". var på stan med agnes :) hittade lite fynd o sen in på pastabaren, sen chilla i linnéparken med lite catching up to do! den lilla lurken har nämligen varit i italien. fubb!!! grrrreat var det iallafall att träffa henne igen, saknad som hon var! kvällen avslutades med en brittisk feel good film som jag har glömt namnet på ;P sen körde jag hem henne för att jag mådde dåligt, då kände jag mig lite taskig. men det visade sig att jag hade 38,5 när jag tog tempen sen, inte konstigt kanske :P

har varit hos läkarn idag. han sa, utan att ta en närmare titt i min hals eller ta nått prov, att det NOG är ett virus och inte halsfluss. jag kommer döööda honom om han har fel!

sjukskriven måndag, tisdag och kanskee onsdag. hopp.

skulle egentligen träffa dorisen imorgon också. call that thing off, eh? :P

IKEA skulle det med bli för min del, men nu är mis familia så snälla o väntar på att jag blir frisk :) usch, o så är det släktkalas imorgon på dan för mormor, jag orkar inte, säg att jag får stanna hemma??

och föresten!! gislavedarna åker till turkeeeey idag !! pratade med linn o emma precis o dom var på väg till das airport nu. fyyyyyfasen!!! :( jag vill också!!!!!!!!!!!!
sen redan på torsdag, om sisådär FEM dar, så åker mamma o stina på en "mor&dotter resa" till BULGARIEN!!! buhuhu. så det blir jag o männen hemma :O i vetskapen av att alla, verkligen ALLA blir brownies förutom jag! :(

yeye, nu har jag nog ömkat mig tillräckligt :) det är nog det min blogg är till för. ömk.


RSS 2.0