it's a free ride

idag är jag HAPPY. känns som allt har gått min väg, så var det då inte igår!
yeeej, fira med en låt som gör mig massa glad :D


animal i have become.

jag blir så aaaarg!!! och ledsen. fyfan. sånt utnyttjande. varför ska alltid the good guy (aka miiig!)  få all skit?!?!
så taskigt för alla inblandade. och palla göra en så stor sak av det?? springa runt o tro att man kan lösa allt över en kväll, vad fan är det? och bara köra över människor, det är något jag inte förstår mig på.
nu har jag fått dåligt samvete (heelt oförtjänat) också plus att det känns som att jag har med saker och ting o göra. vilket jag verkligen inte haaar!!! det är deras sak och inte min, jag har ingenting, INGENTING med deras krig att göra.
jag tänkte visst, jag ställer upp för laget när laget har problem! det spelar ingen roll alls för mig hur saker o ting slutar, egentligen, så länge alla mår bra efter det. så är det inte nu. jag mår inte bra. inte ikväll iallafall.

blogg är ett känsloreglage.


hapiness that can't be described with words

jag längtar tills onsdag! volleybollhuset, månadsdagen och dagen jag får SLÅ på en volleyboll igen!! LYCKA.

stan nu, tjiiiiing!

smile like you mean it

idag har jag varit duktig. jag har sökt sommarjobb. tre stycken närmre bestämt! :) jag har pluggat matte D och psykologi. är riktigt stolt över mig själv. men är sååååå stört skoltrött så det inte är sant..... på ett julLOV!
börjar sakna mitt volleybollhus en massa nuu med...
en annan sak jag saknar är Siesta 08!!! Badandet i fontänen mitt i rondellen är ett kärt minne :D


life is a highway.

hemma igen efter ett par mysiga dagar hos oscar :) det har blivit massa singstar,promenad ute på landet, mys och bad på rosenlundsbadet. har också hunnit med att träffa sjöpungen också som va i falköping samtidigt, och vi tog därför en välbehövlig fika. hade saknat dig massa karin!

nyår var chill. somsagt åkte jag, oscar, linus, malin och pontus till jönköping o badade på dan. inte jättesmart kanske med tanke på att vi blev riiktigt trötta sen. men härligt var det, med relaxavdelning o grejjer! hade tänkt o ta en powernap innan nyårsfirandet skulle ta sin början, men icke. detta hanns självklart inte med, oscar o jag chillade i sängen nårra minuter men kom på att om vi skulle somna då så hade vi inte vaknat förräns 2009 ;P

kvällen/natten tillbringades iaf hos linus med mat, spel och skratt. och tänka sig, jag missade inte tolvslaget den här gången!! :) stor bedrift tycker jag.

hmm... nyårslöften. egenltigen borde jag inte göra några, men som alltid kommer jag på något som jag kan inbilla mig själv att jag kaaaanske kan hålla i ett helt år ändå. (vilket jag innerst inne vet är heeelt omöjligt.)
jag har iaf lovat mig själv att förbli skadefri miinst hela våren, och göra massaaaa situps på gymmet. HÖHÖ.

jag tar farväl av 2008 med ett leende! det har varit ett GRYMT bra år!

2009 det är året som ,om ens möjligt, ska bli ännu bättre! det är året jag tar studenten och äntligen blir FRI! det är året jag fyller 19 och har ett år kvar till 20 ;) det är året jag ska klura ut vad jag vill göra med mitt liv. nytt år, nya möjligheter! jag är rädd, men exalterad. det här kan bli huuur bra som helst!! :D

eftersom det är min kära systers födelsedag idag, GRATTIS SIS! <3 ett år kvar till 18!! ;)

RSS 2.0