motoboy- blue motorbike

sitter här på jobbet och vill bara vara på vilken annan plats som helst än den här! har en av mina minst sagt få pauser, idag har det dessutom varit KATASTROF stressigt!!
var ledig igår iaf, och vad gör man inte då än att åka till lilla linn i gislaved på söndagskvällen :):):) var precis det jag gjorde och var hos henne hela måndagen :) dagen spenderades på stranden i halmstad efter det att vi tjatat lite på daniel att köra dit :) var TOPPEN! :D vädret var helt underbart och bättre sällskap får man leta efter!! sen begav vi oss hem igen vid sisådär fem tiden och när vi kom hem så gjorde linn o jag det vi är allra bäst på- nämligen gå o köpa massa onyttigheter att tjocka i oss! :D såg "little miss sunshine" också, vilken kändes som att alla har sett förutom jag, och linn då. och den var väldans rolig ska jag säga :) hahah ´kanske ska säga också att jag gick på att det finns riktiga krokodiler i gislaveds ån! haha.

åkte sen hem idag på morgonen, så det blev bara en snabbvisit, tyvärr :( men jag fick träffa min linn lite och det var huvudsaken! :D kom hem vid elva, började jobba tolv. när jag kom till jobbet var alla hyper stressade och typ skrek(?) att dom hade försökt o få tag på mig. hoooopp, tänkte jag, illa för dom.. men iaf så hjälptes sanja och jag åt att ta några vårdtagare. vi oönskade sommarvikarier (yeppyepp) håller ihop i vått och torrt? ;P

yeye, slutar jobba klockan halv tio vilket är om sisådär 3 ½ timme. puuust.
mami o papi är tydligen i köpenhamn nu, vet inte alls vad dom gör där. så jag o stinis är hemma sjeelva, det är trevlans det :)
nu ska jag ta en macka. tjolahopp!

trött.

trötttrötttrötttrööööööööööööött!!!!!!!
BAJS JAG VILL INTE JOBBA MEEEER! JAG VILL SOOOLA,BAAAAAADA O VA ALLMÄNT SOCIAL! inte sitta inne med massa gamlingar o prata om dagens mat, eller hur de har sovit, var de har ont eller hur fint väder det är ute. får också stå ut med bajstorkande och åtskilliga fall då vederbörande sparar sina kissblöjor i en garderob eller röker som en jävla skorsten så man inte kan stå ut med stanken.. JAG ORKAR INTEEEEE!!!

men nu ska vi inte va sånna :) trotsallt så är jag rätt tillfreds med tillvaron, typ. vill bara ha mer lediga dagaaaaaar!
är ledig på måndag iaf, så på söndagkväll blir det nog att jag pyser iväg till linn o malin i gislaved :D:D emma p är sviiiikarn o är ute i sin stuga då! bajsbajs.
sen blir det o jobba heeela nästa vecka också. RÖVHELVETE. yeye, efter den veckan är det iaf hyfsat lugnt, kanske tillochmed får tid o andas lite, vem vet :)

pluggaplugga körkortsteori, övningsköööör så det smäller om det! yeye, körkort ska det BANNEMIG bli! annars vet jag inte vad jag gör! som karin säger: alla andra klarar det ju......
karin och jag ska ta oss igenom detta elände tillsammans :), hoppas jag..... :O

hejåhå, så har man varit på ungdomsmottagning för första gången i sitt liv (för egna behov). men inte fick man p-piller, migränhelvetet ställde till det rejält, kan få kärlkramper eller whattevver. och det är ju inte bra.....
i samma veva fick jag reda på att jag har gått ner fyra kilo också under sommaren! :O kan det vara så att jag tappar aptiten nu när jag jobbar med massa äckliga gamlingar?? (förlåt, egentligen är dom flesta väldigt söta!!) -kan vara. men don't worry, lisa never goes anorectic. när man börjar o vrååålträna igen till hösten så kommer jag sannolikt gå upp de där fyra kilona once again och troligtvis lite till.

nu ska jag plugga körkortsteori, yesyes, studies and hard workwork on a summerholiday, make sense? - HELL NO!!

:D

18års festen hos lisa för emelie, lisa o halle va superbraaa :) jätterolig fest hos lisa o sen drog vi vidare ut till plantis. grymt bra och rätt händelserik kväll :D

´sen har jag jobbat heeeeela denna veckan. men helgen har bestått av beachturnering på Öland :D lovi kom hit i fredags o så bar det av till en väääldigt blåsig ö tidigt på lördagmorgonen ;P gick väldigt bra för oss, helt klart över förväntan :D jävligt kul var det iaf! vi kom tvåa i gruppen där vi både mötte emma lundberg och även min gamla lagkompis johanna :) kan tilläggas att vi slog båda dessa ;D
vi förlorade iförsig första slutspelsmatchen men vi kom till slutspel iaf, och vi var hur nöjda som helst :)


lite färg fick jag också, hahah. brände mig i ansiktet ;O ohlala. då blev jag lite glad :) för att jag fick färg överhuvudtaget alltså.

jobba ska jag göra imorgon igen, jobbar heeeeela veckan plus helgen,är ledig på torsdag bara- suuuuuuuck. jag hoppas att jag överlever sommarn o inte jobbar ihjäl mig. ska det va såhär?! haha, uschka!

såg Mamma Mia häromdan också. FYFAN va bra den va!! hade verkligen inga förväntningar överhuvudtaget, men det ägde! bästa filmen jag har sett på länge alltså! blev så glaaad av den. o älska skådespelarna, speciellt han i bridget jones och stellan skarsgård :) och visst visste jag att ABBA har gjort en del bra låtar, men inte så här bra! :)

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied,I skip my pride
I beg you dear...
Don't go wasting your emotion

älskar't!

weheej! :)
tobbe kom med hans älskade bil o hälsade på mig i växjö lite efter jobbet i fredags. det va mys, har saknat honom :) fick testköra hans sportbil ocksååå i utbyte mot att han fick köra min moppe, viiiilket byte ;P vi hann också med en "romantisk" promenad runt ruttna Danneborg (stället jag bor på you know) med tre hundar och massa tjöt. hahah, och tobbes kommentar att : "fan lisa, det här stället du bor på är ju nästan lika illa som sösdala" höhöh, jag har då aldrig påstått nått annat:P

i lördags bar det av till falköping och emelies, lisas och halles 18års fest, som var jävligt efterläängtad! fick då träffa mina älskade volleybollare linn, lovisa, karin och emma ! <33 plus födelsedagsbarnen och massa annat fkpingsfolk :D:D:D a lot of lööööööv!! partäj hos lisa och sedan vidare till Plantis (där jag var inne som 18åring för första gången). kvällen var riiiiktigt lyckad!!! :)
hemresan dagen efter var däremot iinte fullt lika rolig:P och inte eftermiddagen/kvällen heller för den delen eftersom jag hade hard workwork. liete bakis som jag var så var det inte en jätte rolig upplevelse, tro mig, men totally worth it, med tanke på kvällen innan! :)

nu är karin och linn hos lovi på orust, där jag också tycker att jag borde vara! men eftersom körlektioner är inbokade både idag och imorgon (kunde heller inte bokas om) så blev det inte så :(
trååååk. menmen :) for a good cause! dessutom, något som också är det -----> mitt jobb! kommer nämligen tjäna uppmot 20 000 EFTER skatt!!! den ni ;D;D för detta kan jag allt offra lite av min fria tid ;P

imorgon ska jag klippa mig, sheeet. börjar få liite kalla fötter nu :S usch, hatar att klippa mig, men ska det göras så ska det göras ordentligt, riiight? vafan, man måste våga lite här i livet, men om jag har en mössa nerdragen över huvet de närmsta månaderna så vet ni varför :P:P:P

PUSSSHÄÄÄÄJ!!!

lovajsbajs hälsar på :)

nu är lovi här i växjö hos mig! yeeeeeeej :D hon har varit så satans saknad!! hämtade henne på stationen i alvesta igår(notera att jag körde), efter det fick hon uthärda ett helt släktkalas med tannerfalkssläkten och mångkamp. som tur var överlevde hon detta(men hon har numera fått förklaring till varför jag är som jag är :P) och kunde därför med mig utmana madde och stina på beeeeeach idag :) kan meddela att vi vaaaaann och att det gick väldans bra för oss , annat var då inte väntat ;) innan dess gick vi på stan och shoppade, chillade, åt glass, stressade till buss ut till teleborg osv.  moppefärd ut på evedal blev det sedan och ett dopp därute :) sedan hem igen och scrubsmarathon med masssamassa tjockande!
imorgon blir det kanske mer chillande ute på evedal(fast just nu ösregnar det ute!), sen stan och en till match mot m&s. nästa helg ska vi till öland och spela beachibeachi turnering :D och i augusti blire tylösand :D:D beachSM 2008 here we cooooome!
nu gör lovisa upp ett schema om hur morgondagen ska se ut och hur vi ska utnyttja tiden som bäst, hahaha hon är rolig hon min braiga vän :)

nästa helg är det paartäääj i falköping, för jag ska bannimej iinte jobba! både emma, karin och linn ska dit så jaaaaa jag måste dit !;) och lovi då förstoss :)
nu blir det sleepysleepy men lite pratiprati först ;P
pussochkram ses på stan!

pengar, körkort & sömnbrist

jag orkar inte skriva så mkt,´har tänkt o skriva blogg varje dag, men har det blivit så- neeeeeej. jaghar så mycket för mig om dagarna så jag hinner inte nååånting känns det som. 3 dagar i rad har det varit förjävligt: 7-15 körskola (teori och dubbel körlektion) 16-21.30 jobbjobbjobb!
jag är övertrött för tillfället, kan inte gå o lägga mig. har varit inne HEEEEEEEELA fucking dagen idag och det har typ varit den varmaste dagen på året och jag har inte fått så mcyket som i närheten av lite färg. om tillochmed tobbe säger att han har blivit solbränd så är det illa!!!!
o så åker elin och agnes iväg på måndag, den ene till italien o den andre på tågluffning, buhuh, lämna mig här i sverige, NOT FAIR! :(
men så kommer loviiiiisa till mig i helgen!! WOHO :D:D det var i grevens tid, annars skulle jag nog saknat ihjäl mig!

yeye, jobbar ju på hemtjänsten, tanterna o gubbarna är så satans söta så det inte är klokt :) vissa är iförsig rätt äckliga, hööh, men dom flesta är hur gulliga som helst :)
hahha, en gubbe som har afasi(talsvårigheter) sa till mig när det regnade ute: "men, använde du inte solfjäder?(aka regnjacka)" och 5 min senare "sååå, vad jobbar du med då grabben?"

han är asnajs. en gång sa han till en ny kille: "du var mig en ful jäkel!" (o så menade han ju nått annat....) o en annan gång drog han ner täcket o skulle visa att han hade fått inflammation i sina privata delar o säger:"den här är eftertraktad!"

-min favorit vafan :D (han kallar mig "min fru" ocksååå:3)

yeees, nu måste jag sova! imorgon är det teori och dubbla körlektioner som gäller. men inget jobb, efter körskolan ska jag till sommarstugan o chilla!! :D
kan säga att jag är gryyyyym på o köra bil också! iförsig, efter den alldeles första körlektionen så var jag helt gråtfärdig typ för det gick verkligen piss, fick 9 motorstopp i en backe, höll på o köra över 3 gångtrafikanter och körde nästan ner i diket när jag vinglade på en 90 väg. men nu är jag somsagt grym ;) fickparkering och backning avklarad idag, yeeej! får skjuts in till växjö varje dag av en kille som heter daniel som blir alldeles nervös när jag sitter i baksätet, poor guy.
aja, en stooor parentes var det. nu MÅSTE jag sova!!
nattiiiiiiiiiiiiiii!!


RSS 2.0