mygooood!!

säger bara en sak: Metaltown nästa!! :>


a crack of yellow light

megasuperduperhyperGLAD.
VG på mitt fucking prov i kemi B. jag fattar ingenting.

volleybollen har fått en ny mening. det finns visst nått efter gymnasiet ändå....

självförtroendet är på TOPP!
i'm gonna concentrate on you my love.

what it's like to be me ;P

snabb uppdatering.
jag har i helgen tittat skräckfilm, varit i gbg, spelat pingis, allt med älsklingen,myyyyyys <33

men det finns alltid en hållhake när det gäller mig - KLUMPIGHET.
för det första häller jag på lördagkvällen ut en halvliter cider över hela matbordet o nästan på stackars pappa uffes (oscars uffe) bärbara dator. senare framåt kvällningen blir det fest o vad gör inte lisa då, joo, välter ner linus, säkert svindyra, högtalare som landar på lisas stackars fot. nu har lisas stackars fot svullnat upp till dubbel size och lisa hoppar runt på kryckor, ska förhoppningsvis få röntkentid imorgon. klantigt värre.
men helgens knubbsälsäventyr tar inte slut där. nejnej. lisa o oscar får för sig att spela lite bakispingis nere på oscars köksbord. tror ni inte då att lisa, som om hon inte har haft tillräckligt mycket otur redan, "smashar" en pingisboll rakt upp i familjen Hillmans, säkert jätteantika, kristallkrona så att ett glasprisma faller i marken i tusen bitar.
ibland älskar jag mig själv(mer än vanligt om ens möjligt!)

ikväll har det varit födelsedagskalas i volleybollhuset :) yaaaaaaaay! Kariiiin min kära sjöpungis har blivit oldiiiiiie ;) mahaha. tårtorna va aaasgoda, även den som jag inte sa vad god karin!! ;P jag är tårtsmakaren nr. 1, men måste säga att den med jordgubb- YUMMY! :D
CONGRATS ANYHOW, älskaaar dig <33

RSS 2.0