awesome.

ja vad ska man säga. lasse var fenomenal!!

"Det är ungefär 4500 örebroare som har samlats under Conventum Arenas tak den här lördagskvällen. Dessa 4500 dansar vilt till bland annat Hugger i sten, Köpenhamn och överallt, Jag får liksom ingen ordning, Elden och Kom ihåg mig. Nöjd och självsäker friar Lars Winnerbäck rejält till örebropubliken som höjer honom till skyarna genom att skrika rakt ut i ett öronbedövande avgrundsvrål, gång på gång. Winnerbäck verkar bli bättre och bättre för varje gång han besöker Örebro, vilket också smittar av sig på publiken. Eller så är det tvärtom.

När Winnerbäck ger en spelning hör det till att han tappar texten i minst en låt. Den här kvällen blir det i Dunkla rum, vilket inte verkar göra människor upprörda. Publiken verkar i stället charmas av Linköpingssonens sårbarhet. En annan slags sårbarhet finns i Brustna hjärtans höst där vemodet släpps fram och tårar rullar längs många kinder. Förutom sårbarheten blir även ödmjukheten tydlig ikväll. Det är den här ödmjukheten som media blundar för och som bara fansen får se. En vi-mot-dom-känsla fyller lokalen när Lars Winnerbäck berättar om sin syn på att ge intervjuer och om att ställa upp i media. Han berättar att han inte är tjurig, utan att han bara tycker det är lite obekvämt att ge intervjuer. Publiken omfamnar Winnerbäck under hela konserten och det känns som att det är vi i Conventum Arena mot världen den här kvällen."



tack för en underbar helg linn o lasse :D<3

arbetsförmedlingen=döden

jag säger bara en sak: arbetsförmedlingen borde skjutas!
att sitta o vänta i två timmar bara för att få en underskrift för att få sina pengar är sinnes.
jag frågade om jag inte kunde gå före i kön bara för att få min lilla underskrift, men det gick ju självklart inte.
suuuck.

nu längtar jag massa till helgen :) först ska vi spöa gislaveeed! o sen stannar linn hos mig hela helgen o vi ska se lasse i örebro :D wiehoo.


den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.

Gårdagens träning började med ett långt snack som ändå slutade ganska positivt. vi har forfarande en chans att gå till GP, men det gäller att vi "take care of our own business"- alltså vinner dom två nästkommande matcherna mot Gislaved hemma och Hylte/Halmstad borta. Om vi bara koncentrerar oss på oss själva ska det hela nog gå vägen!
Detta lilla snack gav resultat direkt. Jag tror att det fick både spelare och coach att tänka till lite. Träningen igår var mycket bättre än någon annan vi har gjort den senaste tiden. Det kändes bra, goo linde! :)

Imorse var det läkarbesök som gällde. Först julkalendern förståss, vilken jag tycker är ganska mysig :) Jag hade fått en kallning till vårdcentralen, men glömde kolla vilken. åkte till den vid mig men blev informerad om att det stod klart o tydligt på mitt papper med understruken text vårdcentralen, lassarettet. Bra lisa! kom en kvart försent till en lagom glad doktor som gav mig ett snabbt besök. Har än så länge fått bricanyl för mina andningssvårigheter, men det kan mycket väl va astman som spökar.

Har varit lite duktig idag med. Alla som känner mig vet att jag inte gillar att springa alltför ofta. var på gymmet en stund imorse, men kan inte göra så många övningar för axeln så då fick jag ett ryck o gav mig iväg på en joggingrunda runt sjön. lilla sjön. men ändå. skulle gärna vilja göra det till en vana, men lisa-hurtbulle? tror inte det :P


<3

Ett år med dig har varit helt underbart. Det är helt sjukt hur fort det har gått! grattis till oss typ :)

         

O s c a r  H i l l m a n   < 3   L i s a  T a n n e r f a l k


2:a december

den kalla, men soliga dan spenderades i Örebro med jossan :) vi fick skjuts av Johan både dit o hem, grymt schysst!
vi hann med att gå i många affärer o äta god mat på Creperiet. jag köpte ytterligare två julklappar, vilket innebär att jag bara har lillebror kvar nu. har aldrig varit ute i så här god tid :) jag införskaffade även en blå mössa o en supersöt röd klänning som jag funderar att ha till jul. lyckad dag!



Den gigantiska potatisen med skagenröra som typ var större än Jossan ;)



idrottsäventyr.

den studiofilmade videon jag, jossan o sara t var med i för typ hundra år sen. så här blev resultatet :)

http://www.lindeskolan.se/profiler/idrottscollege/52-idrott/179-specialidrottsaventyr.html



RSS 2.0