wahaaj!

rättning av nedanstående: det visar sig att jag inte alls är den skillade matlagningsguden som jag trodde att jag var ;P använde tydligen linns 3 dagar för gamla grädde och lovisas sweet chili sås som inte heller var så fräsch. så går det när man snor av andra eller inte är så smart att kolla bästföredatum? ;O

hopp. idag var det kemiprov, sa jag att jag kommer få IG? :P men nått som har gjort min dag betydligt mer uthärdlig att fullfölja är -MVG i idrott :D:D wihoo!

 har annars hoppat omkring på kryckor<3 hela dan idag. är det synd om lisa? näääe, inte om det är självorsakat -lisa typ snubblar på sig själv när det var ynka 10 minuter kvar på gårdagsträningen. det kallar jag utomordenligt flyyyt :D
men iaf, har varit lite småjobbigt idag iaf, jag menar, hähä, vill inte skryta, men jag är en JÄVEL på kryckor ;P waha, nooot. har iaf gått till C-huset, först för en teateruppvisning, fram och tillbaka, och sen var självklart min sista lektion där ute också, så det var bara att samla alla sina krafter ;P, vilket inte är en så jätteimponerande styrkeresurs kan tilläggas.

men ingen träning för mig idag alltså. sitter på lovisas rum, lyssnar på moulin rough låtar och slevar i mig massa kolasås. (som jag faktiskt har checkat bästföre på;P) kan det bli bättre undrar man då? :) - NEEEJ det kan det fan inte :D REN LYCKA, hahah typ. TJOCK&GLAD- jajamen! :D

out on the countryside

då är det typ bara jag och tobbe som är kvar i helgen, hur hände detta? ;O

malin åkebäck kom o hämtade mig igår vid sjutiden (hon har numera körkort) och körde ut oss till henne ute i kymbo, mitt ute på landet :) värschta myys! vi lagade lite mat, sen kollade lite på "var fan är mitt band" och sen stack vi ut till vartofta där det skulle va värsta stora partajet. när vi kom ut var det dock lite mindre drag där än räknat :P men lagergren var där till vår stora förvåning, boris och också malins kusin och hennes barndomskompis stoffe. vi "lärde" oss lite jumping av stoffe och malins kusin, jäääävlar vad svårt! men coolt som as! :D dom var grymma.
fick också lite "credit" för min vackra dialekt. lagergren: "lisa säg BÄRS!" jag: "bääääääääss"

vi tröttnade ändå rätt snabbt och åkte hem vid halv tolv tiden. då myste vi framför tvn istället med nån film med jennifer garner. damn her, hon valde helt fel kille i slutet! jag kan ta honom istället (a)
somnade vid typ tre och sov till halv tolv, riiktigt skönt :) sen fick man skjuts hem igen av malin då va :D
kymbo hos malin- det var ett riktigt bra sätt att spendera fredagskvällen slash natten på :)

image33image34
yesyes. mitt rum ser ut som ett jävla bombnedslag, IGEN! måste städa, usch. måste plugga, ännu mer usch. kemi-uschuschusch!
jag orkar inte :D

har känt mig lite kreativ idag, skulle laga lite god mat tänkte jag, och så visar det sig att jag är rena geniet när det gäller matlagning! typ sjukt gott! jag visste inte att jag hade en sånna skills ;D

image35

Lisas curry-kyckling i sweet chili sås

kyckling
curry
salt och peppar
kroketter
vispgrädde (kokbar)
sweet chili sås

det ser lättare ut än vad det är ;P hahah noot. curry och sweet chili, den kombinationen trodde nog ingen :P men jag tvivlade aldrig på min egen förmåga att skapa en ren smakexplosion..
ciaooo!

bajs

Jävla sommarjobbstant som aldrig ringer. Och fucking tandställning som jag har haft i snart FYRA ÅR nu!!! helt sjukt. tandregleringstanten säger att det inte har hänt nånting heller, att "det här var mig en seg rackare" baha så vetifan när jag får ta ut den alltså.... buäääääh!

OneRepublic- Say(All I need)

soooftish-dag idag! :D legat ute på gården aslänge och blivit röööd, aaj. min rygg är inte rolig alls.
sen stack jag, bilger, simon o sofie bort till skolan o spela beach. tobbe o robin skulle komma med, men dom kom ju fan aldrig! jag o bilger var grymma iaf, bilgers kommentar: "MEN.. du kan ju lisa!! :O:O" tycker allt att han underskattat mig där lite.... men jag motbevisade, maha! sen kom massa andra amatörer, typ robin bardh gänget :P

ikväll äre grillkväll som gäller igen :D igårkväll var himla braa för den delen också! kul o höra massa skvaller om vad alla små falköpingsbor gjort när dom var mindre kopior av sig själva.
men ikväll äre hos Bilgus som gäller! naajsbajs indeed :)

känns som högsommar och jag är på toppenhumör!!! woho!

life will smile for me :)

jag vet, jag suger röv på att blogga. men nu jävlar! haha :) varje dag! öööhm...:P
what's new... joo jag håller på o bli brun, tjalalala, det är början av majmånad och det känns som högsommar! spelade beach igår på träningen plus att vi har haft ett antal dagar sittandes stekandes på lägenhetsbalkongerna plus ute på gården ;D waaaaah, kan det bli bättre??! LIVET LEKER helt enkelt!!
har suttit o räknat ut att jag har ynka 18 skoldagar kvar tills det efterlängtade sommarlovet! helt sjukt BRA!
vad mer... joo lovi och jag ska ställa upp i U19 bech SM i sommar! kommer bli BÄST! motståndarna kommer säkert lämna W-O bara dom ser oss ;P mahahah!

nästa stopp i kalendern är trotsallt SIESTA!!! :D:D:D fyfasen vad jag längtar! och nu ska agnes med ocksåå, fan va jag är bra på o övertala :):):) MONEYBROTHER IN MY HEART, och dom kommer dit. LYCKAAA! vet inte hur jag ska överleva tre nätter i ett tält bara ;O men äääsch!!:D

imorgon är det fredag --->sovmorgon. har nog itne riktigt fattat att om man sitter uppe långt in på natten så förlorar sovmorgonen anledningen till att det är en sovmorgon. jag är inte så smart.
sen på kvällen är det grillkväll hos emeliiiie som gäller :D kulkul! ska alltså inte hem i helgen, det verkar inte bättre än så. så på lördag ska det bli aaasfint väder o då hade vi tänkt o spela beeach o sola. sen på kvällen blir det nog allt grillkväll hos bilger :) wihi.

seriösa funderingar... :
  • om jag inte får nått sommarjobb är jag gott som DÖD, kan likaväl ta mitt liv innan sommarlovet ens har börjat för att spara mig själv en massa lidande :P
  • kanske färga håret ljusbrunt?
  • kanske träna lite beach och förbättra min kondition RADIKALT (=ut o springa slingan) så att lovi inte behöver skämmas alltför mycket för mig i sommar..
  • vart tar mina pengar vägen? och framförallt....
  • vart tog kärleken vägen? hallå....
nu har jag allt varit jätteduktig o skrivit typ.. massa i min blogg. så då ska jag ta o belöna mig själv lite med att gå o lägga mig! naaaaatti!!

RSS 2.0