love is all that i need

ibland blir allt så påtagligt och verkligt. som nu. jag sitter och kollar på bilder. helt stört mycket minnen!
jag älskar er!
jag vill verkligen inte att det ska ta slut.


counting crows- colourblind

hemma i vääääxjö! :D
det kund eju va hur bra som helst om man inte hade 38 graders feber :( blää! skulle egentligen ut idag också, men det blev det inget av :( - cause i'm doomed to fail!
får hoppas att jag är tillräckligt frisk imorgon för att ta en fika nere på stan med doris iaf.

mami o papi är på cykelfest och stinus är ute o partar. blir att jag är hemma med lillen o hunden, moha, får ta o gå upp till honom nu, han är så mörkrädd stackarn.
aja, bättre helg kan man ju leta efter kanske!

häääjdå!

nana

hej nu har jag haft ett samtal med moralens väktare, och det har inte gjort mig mycket klokare! jag vet inte hur jag ska få tag på min mobil och min jacka som är fast inne på terassen. korv stroganoff säger jag bara. och martin dragonfly. min namnsdag igår, det känns bra det här alltså. nu är jag hungrig. gonatt

Tjeckien:)

känns som att det behövs en uppdatering här....

så Hejhej dagboken!
idag (igår) har jag åkt 20 timmars buss. galet! :) det var rätt lätt att komma ur Islandsvackan måste jag säga när man hade en underbar Tjeckienresa som väntade! vi åkte i måndags o kom hem idag (fredag). volleybollen gick väl sådär, vi var knappt ett fullt lag efter alla skador. karin stukade foten bla!
men resan i övrigt var wunderbar! ett stopp i Prag och med riktigt bra sällskap och sjuk humor kunde det inte bli bättre :)
nittiorna är bäääst! :D och beck är heelt klart knäppast!

Linn, vid diskussion om hur dyra granar är: "undrar vad det kostar att sno en gran?!"

nu är det dock back to reality. eller, nästa vecka iaf! den här helgen ska va SLAPP med stort S!! funktionering för u17 NM imorgon o på söndag iförsig, men imorgon blir det förhoppningsvis Terran framåt kvällningen! :)
mami, papi, elias o chilly kommer på söndag. jaaaaaaaaa, för jag saknar som as! hemresehelg nästa helg som både ska innehålla övningskörning, balklänningsprovning och kanske lite päärtey!

uppskrivning nästa vecka btw , ischa! sen är uppkörningen nära inpå också! MYCKET längesen jag körde, vet inte om jag ens kommer ihåg hur man gör? höhöö.

nu ska jag sleeepa så jag orkar rulla boll imorgon. TJING!

tell me this night is over!

jag vill bara gå o dö, skjut mig någon?! har tröstätit hela kvällen men inte fan hjälper det! har massa ont i magen nu istället. fucking jobbigt, vill bara att dom ska komma åka o komma hem igen, nuu!
dessutom- min enda braiga dag imorgon, slutar vid tolv, men istället för o gå hem så ska jag o lovi ha fucking möte med caroline fucking vöörman vid tjugo över ett. vadihelvete ska jag göra en och en halv timme i skolan alldeles själv när alla andra slutar vid tolv o dom som inte slutar då har lektion?? bajs. orkar inte.
kul att träningarna går bra också. pricken över i'et. jag är alltid så förvirrad, vafan, man tycker ju att man kan skärpa till sig under en tvåtimmarsperiod varje dag, speciellt efter TVÅ ÅR, men icke!
 
röv. achievements in my life - nothing. yaya, är inte lika självmordsbenägen som det låter, bara nästan. hahah, nädå!! helgen ska bli great iaf! :D:D sådeså!
nu ska jag stänga in mig o lyssna lite motoboy sen sooooova bort all skit! (vilket jag hoppas, men som den eviga pessimist jag är, inte tror kommer funka)

ps. är verkligen SUPERGLAD o SUPERSTOLT över alla som åker till Island, tro inget annat! ;D kick their ass motherfuckers!! or else i'll kick yours! ;O haha

RSS 2.0