woho

inte skrivit på typ 2 veckor.
sammanfattningsvis kan jag säga att Turkey var helt fucking WUNDERBART! helt sjukt bra alltså :D kan inte beskrivas. men bilder säger mer än tusen ord, right?;)



fyllt år har man också, shit, jävligt braa det med! 18 nu ffs :D sen dan efter bar det iväg till Emma och hennes stuga i Skummeslöv där malin fick ett nytt nickname, nämligen-  "kvart i fem" HAHAH :D utöver detta bestod midsommar av snapsvisor, lekar, dans runt ett äppelträd, studsmattor, promenad ner till havet, dans och annat trevligt :)

 En midsommarnattsdröm.
                    <3

sommarjobbet blev fixat tillslut! har idag haft min första dag som vårdbiträde inom hemtjänsten. jag hjälper alltså gamla människor typ med att duscha, byta kateter, laga mat, städa, tvätta, träna, klä på osv. idag la vi om förband på en gubbe vars ben såg helt döda ut, typ som att nån hade varit o ätit på dom. men till min stora förvåning så reagerade jag inte ett skit, tyckte tillochmed att det var rätt intressant av nån knäpp anledning. hade nämligen blivit varnad av josé (killen som går med mig nu i början) för stanken i lägenheten och att några vårdbiträden nästan svimmat när dom såg hans ben.
 andra dan imorgon, hoppas det går lika bra.
heeeeja turkiet btw!!! står 2-1 till tyskland med 10 min kvar, goddamnit! heja turkland!

COMPLETELY INSANE!

ville bara säga att, IMORGON gott folk, dååå ! då är det TURKEEEEEY med emelie och lovi!! :D:D helt stört! och helt underbart! jag har börjat få resfeber.......... och packångest. något jag har glömt?? yäyä, i natt bär det aaav!
PUSS PÅ ER !!

SIESTA!

hopp, efter mycket tjatande av Don Salami så kommer här ett litet inlägg om våra äventyr i H-holm.
kan börja med att säga att det var helt underbart, jag längtar helt klart tillbaka, shiiiit. tror det är först efter man har kommit hem som man inser hur jävla bra och bekymmerslöst allting var.

om man ska börja nånstans.. bullen och jag tog tåget från falköpingsstation tiiiiidigt torsdag morgon, 06.16, cheeeeeeses! sprang upp för o hämta glömd syltburk och liknande, men lyckades ändå glömma solstolarna- DOOOH! på tåget var det taggataggatagga, tog upp högtalarna, som är minst 25 år gamla och är från min käre faders glansdagar som tågluffare i europa. snackade med snygg tågkonduktör som skulle till Sweden rock. waah, har aldrig varit så glad och pigg så tidigt på en torsdagmorgon! åkte första klass, snodde hörlurar, spillde ut vatten, skämde ut malin, ramlade in i en tant, jaa så var den resan :)

väl framme i hässleholm med massa massa förväntningar var vi tvungna att konka våra sega asses och skittunga packning från stationen till incheckningen som inte ens hade öppnat. fick alltså vänta där en timme, vilket hade betytt en extra timmes sömn. träffade carina, shit va liten, hahah, men väldigt söt och snäll :) sätta upp tältet, matilda och co var redan på plats, najsbajs :) sitta o chilla lite med dom på camp fisk, sen ringde agnes, woho och så var gänget komplett :D
sen kanske jag inte orkar skriva en hel bok om de fyra dar vi var på Siesta, som en viss annan Don Salamiiii har gjort, men sanningen är den att jag knappt har nån koll på vad som hände när så det är nog till det bästa :)

Lite kortfattat: träffade massa underbart folk som carina, agnes IB-friends, skåningar, ellen wigg(!!!!!!!), kriminella män och annat härligt partyfolk :) ellenellen! det var riktigt kul, inte träffat människan på flera år! så jävla söt, puss! annars var det blod, svett och tårar. mycket blod och svett, haha. (glädje)tårarna kom vid motoboy, moneybrother och millencolin.
STOR FLOPP var att vi inte blev insläppta på Billie the vision and the dancers!!!! jag o en annan tjej försökte verkligen, först med våld och sen med smicker -försökte smöra lite för vakterna ("om jag säger att du är ashet och att jag gärna skulle ta med dig till mitt tält efteråt...."),men inte fan gick det! :(

Saknade tobbe också!!! den jäveln svek, men kan väl säga att han kompenserade med att hämta oss med sin racerbil sista dan :) sen vore det väldans trevligt om zozan hade varit där också, letade allt lite efter henne, men så kom jag på att hon inte ens var där! fick bli ett o annat fyllesamtal till människorna som fattades mig istället ;P

orkar inte skriva mer men beskriver helgen med tre ord : HELT FUCKING UNDERBART! kan även beskrivas med: one night stands. bahaa

lite pictures, mer finns på meelvin.bilddagboken.se. ENJOY !



RSS 2.0