fuck

ojojoj, jag har precis gjort mitt livs misstag. shit. vad håller jag på med?! jag visste ju redan innan...
men jag var bara tvungen o testa, annars skulle jag ju aldrig få veta? eller så var jag bara uttråkad, jag vet itne? men jag var tvungen att va ärlig mot mig själv och konstatera att det aldrig skulle kunna funka. jag menar, det måste ju finnas nånting där isåfall, nånting som gör att man får en viss känsla, och den känslan infann sig inte i natt. men i vilket fall så gick misstaget att rätta till, eller jag tror att jag har rättat till det iallafall. no harmed feelings such as speak. tror jag? hoppas jag?! :O för jag tycker faktiskt om honom, jag gör det, men inte alls på det sättet.

millencolin!!!!! MAHAWAHW!

millencolin kommer till siesta!! sa jag glad elleR? :D innan har jag suttit o grämt mig över att jag kanske slösar bort mina pengar på en skitfestival då jag annars kunnat gå på både hcss i gbg den 1a mars och peace&love i sommar. men nu är det inte liiika illa att missa det.

igår var det väääärsta stormen ute. och det hade tydligen gått ut en varning om att man skulle stanna inne hela kvällen och inte va ute o ränna. men så var det 18års fest för hakar och camilla ute hos camilla i landet ingenstans. malin ringde precis innan hon skulle komma o hämta karin,mig och åsa och sa att det var strömavbrott ute hos dom och säkert ute hos camilla o dom också. men vi beslöt oss för att ge oss ut i stormen iallafall. det var kolsvart ute och när vi svängde in på den smala vägen in till forentorp så kändes det som i en skräckfilm. (dom som har sett "wrong turn" fattar vad jag menar!) vi körde upp till lokalen där vi skulle va (även kallad hönshuset) men där var det helt släckt. så vi var tvungna att backa tillbaka, vilket inte gick! det spöregnade ute och därför var vägen helt lerig, så det visade sig att vi hade fastnat! malins mamma gasade och gasade men inget hände. karin och jag fick för oss att det skulle gå lättare om vi "gungade med" bilen och se -då kom vi loss ;P hahah. fastnade en gång till efter det, men tillslut kom vi fram till camillas hus.

en väldigt spännande kväll måste jag säga:P blev väl inte som hakar hade tänkt det, vi var typ 10 pers. och det var bara 3 av hans närmaste vänner där. men jag hade trevligt iallafall :) det blev en mysig tjejkväll med tända ljus och massa prat istället för den där pangfesten som hakar sprungit runt och pratat om, men det var inte mig emot!!

nu ska jag till hallen och funktionera. ska sitta i seketariatet och då måste man tydligen vara där en timme innan. hade jag ingen aning om, suuuuuck! sen ska jag funktionera imorgon också!!!! jag är för snäll som tar alla andras funktioneringstider alltså!!!

heart-day

 glad alla ♥:ns dag!

image27

och varför inte fira detta med en ny hårfärg? yesyes, dagen till ära(?) har jag, i mitt typ... fjärde försök att färga mitt hår rött, nästan lyckats :P det blev tyvärr lila-rosa euhm ? bättre än inget, right?
                                                                                                                                                  
geléhjärtan till frukost, muuuums!

lovlovlov and i like it! :D

nu är jag äääntligen hemma på sportlov och det är helt underbart! har haft världens bästa väder och två ,minst lika bra, heldagar med min kära maaami. hon tog ledigt två dar bara för min skull.. hihih. massa övningskörning har det blivit. eftersom vi bara har en automatbil så har jag aldrig kört en vanlig. så vi har fått låna en växelbil av jessi och thomas. en helt splirrans ny volvo! hähäh hur man nu vågar låna ut en sån till mig..
iallafall så har det gått riktigt bra faktiskt :) förutom igår. då körde jag ut till pappas skola i Grimslöv och fick FEM motorstopp i en o samma backe. en tjej som kom gåendes såg alla fem motorstoppen och asgarvade åt mig.. hahhah antingen så kände hon igen sig från tiden hon övningskörde eller så bara hånade hon mig för att jag var så dålig ? i vilket fall så tyckte jag att det inte var det minsta roligt, jag gav upp, tog ut min ilska över bildörren när jag smällde igen den efter mig när bytte plats med mamma och så fick hon köra upp för den där jävla backen istället! men annars så är jag grym på att köra!! hahha förutom i uppförsbacke då.. :P

sen har jag tränat volleyboll både igår och i måndags med mitt kära hemmalag VUGI. det gick rätt bra faktiskt, träningarna var extremt jobbiga dock, jag har sämst kondition och jag var helt död! pinsamt när jag går på ett volleybollgymnasium... :P

idag har jag haft en heldag med min kära bror :) han tog ledigt från skolan, vilket då inte gjorde honom så mycket :P vi bowlade, åt på donken och gick lite på marknaden i stan. myspys! min bror är rätt sannolikt det bästa och fulaste jag har<3

imorgon är det alla hjärtans dag. då ska papi och jag köra ut till alvesta o hälsa på famo och fafa :) annars vet jag inte, det är väl som alla andra dagar på året? iallafall för oss som inte har någon speciell att fira den med. buhuhu. äsch :) no time to deppa. nu ska jag gå o vispa grädde mahah :) semla is the shit! sen är det efterlängtade grey's ikväll!!!!!!!! mawahaw! :D nu vet ni en som kommer va bänkad framför denna superserie varje onsdag kl 21 på 5an! sen fortsätter gossip girl med sin fortsatt sjukt söta rollinnehavare vid namn DAN. the love of my life typ. bara det faktum att han är med är en stor anledning att följa serien.

lisa goes TV-neerd men wth. har man inget eget intressant liv så :)


All I want is you, will you stay with me?



nu sitter jag här helt ensam i mörkret och gråter till titanic innan det sorgliga ens har hänt. idag har varit en riktigt mysig dag :) inte för att jag har gjort så vidare mycket men ändå. linn o dom åkte till jönköping vid halv ett tiden, det var väl runt då jag vaknade, hahah. måste tillägga att jag o linn var väldigt sociala igårkväll med tanke på att vi slog på let's dance, la oss i min säng o somnade ganska snart och vaknade igen vid halv två tiden då självklart alla hade gått o lagt sig.
annars har jag städat lite idag, med betoning på lite,packat och ätit banankaka och snackat skit med sofie och maria. det är vi som är kvar här. sen skulle maria va med martin hela kvällen, surprisesurprise, och sofie skulle kolla film med simon. men som tur var så kom malin Å till mig och räddade kvällen :D det var riktigt roligt, jag har saknat dig och ditt skratt som bara den! :) vi pratade massa minnen, kollade melodifestivalen (vilken var en flopp) och pratade massa annat :) mysmysmys!
sen har jag lyssnat på alla soundtracken till filmen Juno hela dan idag. och jag blir så obeskrivligt glad :D

→ http://www.youtube.com/watch?v=hHXau3zAe7E 

nu är jag i slutet av filmen då leonardo dicaprio dör och allt är jätte sorgligt. jag orkar inte kolla, jag typ dör varje gång och sitter o tjuter och gråter floder som en jävla fontän! buhuuuuuuuu jag orkar inte gråta!

nu ska jag gå o sova, ska hem imorgon på sportlov, yeeeeeeej :D måste gå upp vid åtta, orkaaaaaa, mitt tåg går vid nio. men vad ska man göra liksom :P
ciaooo! ♥

hallelujah!

"i can't sleep cause there's a monster under my bed"
helt sjuka drömmar har jag, blir rädd för mig själv ju! tror inte att det är bra att jag sov så mycket i natt, ska nog köra på att sova så lite så att jag inte hinner drömma något, annars kommer min psyko sida fram, min rätta sida kanske? waaaah!

snart är det lov och jag säger då det -hallelujah! det behöver en gammal(snart är man ju 18!!), sliten, skoltrött lisa som tycker att allt som inte har med sommar och ledighet att göra är supertråkigt och fullständigt meningslöst.
har trotsallt kemiprov imorgon, så får väl ta o samla ihop mina sista plugg-celler. annars kan jag ju alltid lyssna lite på bethowen innan provet samt koncentrera mig i vänster lilltå. (vilket ska hjälpa enligt våran legendariska eva hamberg)
har iallafall fått ett par (rätt efterlängtade måste jag tillägga) glasögon, som jag förhoppningsvis ser lite smartare ut i? man kan ju alltid hoppas, jag menar, om man inte lyckas vara smart så kan man ju iallafall låtsas lite ibland. tror iallafall starkt på att de här nya brillorna ska skänka mig visdom och oändligt många MVGn ;P
 image24
successful indeed, that's me. en sak till som jag har tänkt att lyckas med är att avstå från godis. lovi och jag är nog de enda som inte har pallat ha godisförbud när alla andra har suttit med nötter och annat nyttigt. jag kan dessutom påstå, nä, KONSTATERA att jag har överkonsumerat socker och fett i, sådär, det senaste... halvåret? :P stora ekonomiska problem har jag också, vilket nog fick mig att inse att jag inte kan fortsätta så som jag gör. godis kostar sjuukt mycket, vilket jag inte hade en aning om?;O *host* tyyyyp. det har slagit slint i hjärnan på mig iafl och jag ska nu försöka mig på det, i mitt fall, omöjliga.
lovisa och jag började i söndags. det höll inte länge, åt först massa tårta i måndags(karins födelsedagsfirande) och igår (tisdags) råkade jag äta chokladpuddig med grädde på melliset. lovisa konfronterade mig:

LJ: "liiiiisa, har du ätit chokladpuddig?!"
LT(som den stora nööt jag är): "vaaaaaa?! syyyns det, har jag chokladpudding runt munnen eller??"
LJ: "nääää ditt kött! men har du ätit, för vi har ju godisförbud, vad täääänker du med??!"
LT: "juuuust fan!!!!:O noooooo....."

hööhöh, så det är bara att börja om från noll igen. o nu har vi bestämt: INGEN CHOKLADPUDDING!


RSS 2.0