M I A M I !!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag har precis bokat en resa till lovisa i MIAMI!!!!!!!!!! :D:D:D:D det kommer bli så jävla AAAAAAAAAAWESOOOME!!!

åker den 28e april o kommer hem den 8e maj!!! :D jag kan inte beskriva hur lycklig jag äääär!



ps. är också väldigt lycklig över att jag ska hem en snabbis över påsk till växjö imorgon!! :)


heeelg!

guud. det händer så mycket just nu! :P jag planerar flytt, olika resor och byte av jobb..
det har varit en minst sagt hektisk vecka. tack gode gud för att det är helg nu!
igår såg jag "the ugly truth" med tess o erika och den var riktigt bra :) sen spelade vi "lycko-hans" ,som vi kallar det, vårat nya favvospel ;P sen somna jag i erikas säng.

idag är jag laddad för lindevolleys sista lagfest! den gyllene trion satsar på stort med fixade naglar o lösögonfransar! ;) kommer bli fett braa!

looove.

a tribute to myself.

jag vill göra just det-en hyllning till mig själv. för den här säsongen och allt vad den har inneburit. (mestadels stått på bänken med statistikförning som huvuduppgift och på träningarna blockträning..) om ni undrar varför min hand ser upfuckad ut på blockbilden så är det för att jag fått en fet blocktouch på sara mild! hahah. förklaringen till att jag ser ut som en mupp när jag spelar volleyboll.. finns inte :P
tillbaka till saken. jag är stolt över mig själv. att jag vågade ta den här risken. att jag orkade uthärda och fortsätta kämpa även när det kändes hopplöst.
när jag fick min chans så tog jag den (kind of) och gjorde det som förväntades av mig.


på Lindes hemsida(matchen mot Sollentuna hemma 3-2):
Lisa Tannerfalk startade för första gången i elitserien. Den unga centern från Växjö visade att hon blir att räkna med framöver.

jag brukar alltid vara blygsam, men vi gör ett undantag. jag är fan det- jag är någon att räkna med i framtiden, för jag kan bli hur jävla bra som helst! jag har inte gjort något extraordinärt och säsongen i linde har inte alls blivit som jag har tänkt mig. jag har nästan stått stilla i min utveckling med undantag från försäsongen då jag kände mig grym. men jag känner på mig att jag kan lyckas, om jag verkligen vill :)

tillökning i familjen, igen :)

vi vann den första kvartfinalsmatchen efter många om o men med 3-2!! imorgon är det dags för den andra i bäst av fem i sollentuna. taggat! jag jobbar 06-12.00 och vi åker strax före två. jag har en liten känsla av att jag kommer vara rätt trött:P

har jobbat varenda dag nu 6-14.30. idag pimpade vi våra namnbrickor med stjärnor, vilket inte uppskattades av chefen direkt. men fint blev det! höhö.
min kära kollega anna-lena har skaffat katt också, vilket innebar att hon skänkte bort sin hamster med tillbehör till mig idag. han (ev. hon, det var lite osäkert..) heter Egon och är en stor fet guldhamster. han/hon är jättesöt men som sagt SMÄLLfet (vilket inte riktigt syns på bilderna) så jag har planer på en diet till stackaren. får nog hålla honom borta från lovi med som är 10 ggr mindre, för han skulle äta upp henne med ett nafs...


game time!

igår blev det en heldag av bara volleyboll i örebro. först vår morgonträning, sen match örebro-gislaved o sen div 1-kvals match örebro-södertelge. hann därimellan köpa en efterlängtad mascara och äta på gröna grodan med tess och erika.

kvällen spenderades hos maddis med ett tiotal tjejer där vi myste framför melodifestivalen med god mat, godis och vadslagning. jag o sara f var helt säkra på att vi skulle ta hem segern, men tillslut var det maddis som vann. bara för att svenska folket röstar så jävla dåligt!! blööö...

nu blir det serv&servrecieve träning i frövi för sen är det dags för första kvartsfinalsmatchen mot Sollentuna. GO LINDE!! :D

when it's dark outside, holding me down for deliiiight


moneybrother med Kristin och Ida på Ritz i örebro. AWESOME!

vi stod längst fram på spelningen precis nedanför trappan. Anders Wedin var kuuung! han startade starkt med Reconsider me och lite strippning ;)
kom hem kl 3 på natten till kristin, var i säng vid halv 4. lagom kul att gå upp idag. men SOOO worth it !! :D
här kommer några bilder, synd att min kamera suger dock!! stod typ 2 meter ifrån honom, ja dööör :)



MUUUUMS !

money money...moneybrother!

igårkväll blev det grillning med tess o erika ute i skogen vid sjön. det var supermysigt! vi grillade korv, marsmallows och banan med choklad :) visst var vår lägereld fin? jag var ficklampshållare medan dom andra två slet :P riktigt roligt var det. det fälldes kommentarer som "jag har ficklampan i hålet nu!", "det gör ingenting att min korv är svart. lite cancer har väl ingen dött av!" och erika slog sig själv i ansiktet med korvarna hej vilt. hahaha!


jag är inte riiiiktigt van vid mina arbetstider! att gå upp 05.30 på morgonen är minst sagt TUFFT! när jag kom hem idag slocknade jag i sängen direkt o sov 2 timmar i sträck... jag befinner mig fortfarande i ett övergångsläge, om det någonsin går att anpassa sig, det är frågan...

imorgon blir det moneybrother på Ritz i Örebro. som jag har längtat!!! Anders Wedin, min man! muuums :D
att jag ska vara i Lindesberg klockan 06.00 på torsdag morgon är en annan femma. det är smällar man får ta!

i don't need your memories anymore, i am making new ones.

galet. galet är det att Linn Limpan Englund ska följa med mig till Turkey i sommar! galet braa! det är nästintill bestämt iaf, men jag tänkte om jag skrev ut det här på bloggen så vågar hon inte backa ur ;)
17e juni kan inte komma snabbt nog!

a golden oldie.

nått annat som är galet var matchen igår! i början av andra set stukar Nadja foten så hon skrikandes och gråtandes får bäras ut från plan. ett par bollar efter det ställer sig Sara T och servar, vrider till och sträcker en muskel i magen som hon haft problem med hela veckan. efter det kan inte hon heller spela.
Crys spelar kant resten av matchen och jag får äntligen min chans!
det är inte ett kul sätt att komma in o spela på, men man får inte vara kräsen. nu i efterhand tycker jag det gick ganska bra ändå.. :)

vi förlorade med 3-2, men 4e platsen blev ändå säkrad eftersom vi fick dom efterlängtade 3 poängen från Elverket-matchen :) så nu är det kvartsfinal mot Sollentuna som gäller, med början på söndag. känns spännande och det känns som att vi kan ta den där efterlängtade semifinalsplatsen, men det kommer bli tufft såklart.

första dan på jobbet idag och det känns bra. är virrigt och fett jobbigt att komma ihåg allting, men det kommer väl hoppas jag. det är ju alltid så när man kommer till ett nytt jobb.

nu ska jag tvätta o försöka vila lite. ikväll blir det grillning vid lindesjön :) myys!

Dagens låt: Only you can love me this way med Keith Urban. Country är inte riktigt min grej egentligen men den här grabben har en underbar röst. Att han är en jävla hunk gör ju inte saken sämre direkt ;)


söndag

dagen igår va mysig som bara den! hemfärden, eller färden ner mot station (typ mitt i natten), var mindre mysig eftersom jag pulsade fram i meterhög snö :P fråga mig inte hur jag lyckas... :P

hade ett 3 timmars-samtal med Linn igårkväll/natt. hon är så satans bra den kvinnan! hon får mig alltid att känna mig betydelsefull och bättre till mods. det första jag får på morgonen idag är ett sms: "och så börjar vi dagen med: jag är snygg, bäst osv.. :)" 
-LOVE!!

nu är det dags för morgonträning och sen sista seriematchen mot Hylte/Halmstad. taggaaa! efteråt ska hela laget till simhallen o ha det skönt. o så ska vi äta lite gott med :) känns som en bra söndag!


när jag fick för mig att va krull.

byebye mediakonsulterna AB.



vilken underbar dag!! möttes av denna vackra syn imorse (bild 1). inte helt fel alltså...
det var sista dagen på jobbet idag också som sagt och det var inte heller så tokigt :) det firades med hämtmat på Rosali's (supergott!) och lite shopping. köpte en jeanskjol o ett linne. var inne på en skivbutik med o skaffade en skiva med "best of Thomas Dileva". bra skit!! :) haha.
när jag skulle köpa cdn så stod värsta hårdrockskillen i disken o sa "Tjaaa!" jag: "eeehm, jag ska ha...den här..." (smusslar generat fram Dileva skivan). Fick värsta konstiga o dömande blicken, han tyckte nog min musiksmak var sådär :P haha.

efter en minst sagt kaotisk och händelserik träning så sitter jag nu här hemma i min säng, med ett glas mjölk och dom nya ballerinakexen med kladdkakssmet i. uuuuunderbart!

dagen imorgon ska spenderas i Örebro med Maria, Sofie och...Emma P!! jaa, ni hörde rätt, emmski är på besök :D har även timat in lördagsträningen i Örebro, så det blir peerfa. kommer bli hur kul som helst :)

nu ska jag lyssna lite på Dileva och slumra in till hans flummiga lyrics :3

en torsdagsnatt.

mun mot mun metoden, ja det är nog det som krävs. men jag gör allt jag kan för att hålla min blogg vid liv.

jag har saker på G, både på den nuvarande jobbfronten och den för sommaren. på resefronten händer det också grejer! och på beslutomframtiden-fronten... NOT SO MUCH.

i helgen hände det grejer däremot! efter att jag tiggt till mig lite dinero av pappa (ma var helt omöjlig) så stannade jag kvar hos linn i gislaved o så drog vi till Halmstad för kvällen o natten! jag, Liesl, Christina, Linn och Jessika hade det aaawesome! galen kväll minst sagt, och bästa på länge! :)

imorgon är sista dagen på MK, mitt telefonsäljarjobb. ska faktiskt bli riktigt skönt!

i'm blaming myself for losing you.

RSS 2.0