familjelycka!

nu har det blivit tillökning på kungsgatan 6! en liten sibirisk dvärghamster vid namn Dumle som är supersöt :) hon ligger nu i buren helt utslagen efter den "långa resan". hon har inte riktigt förstått att hon ska sova i det lilla päronhuset så hon ligger inklämd bakom hjulet istället. knäpphamster :)

det känns bra att ha en liten roomie, finally ;)

sunday, bloody sunday

fan. jag tycker verkligen inte om söndagar. jag tycks alltid hitta en anledning till att deppa ihop denna sista dag på veckan. när pappa o elias åkte hem med tåget idag ville jag så hemskt gärna följa med! jag saknar hemhemma. jag saknar att bara vara hemma och inte behöva tänka på nånting- bara vara.

en dag som denna saknar jag också L, L, L & K något oerhört! saknad kan ta sig nånstans.

can't breath, hyperventilating.

we're the only onces

matchlördag. efter att både katrineholm och örebro drog sig ut återstod bara två träningsmatcher mot team valla. vi inledde starkt i första set,första matchen. men spelade sedan sämre än sämst och förlorade med inte alltför hedersfulla 3-1.
andra matchen började som den första slutade. vi låg under med 2-0 och spelade aningen bättre än första matchen. men vi tog oss i kragen och vann andra matchen med 3-2, då vi spelade riktigt bra. vi kändes verkligen som ett lag nu med nya hejarramsor och helt annan spirit på plan :) pappa säger att det var bra med inställning attityd! (haha) (han fortsätter: med det kan man ändå vara halvbra som spelare, men ändå vara bäst!)

nu sitter jag här, rund o go om magen efter en calzone special på jalla jalla. pappa, lillebror och jag sitter runt soffbordet och spelar tärning. jag är gryyym på tärning! ;)

min lilla biffpappa<3

ännu en höstig dag :)

underbar dag. hösthösthöst! var på promenad med jossan och erika på eftermiddagen, myys! pratade en stund med karin, hon saknar visst hösten. men hon ska fan inte klaga, hon berättade att hon skulle gå till skolan i kjol o linne. den fubbisen :P

papi och elias kommer imorogn och dom tar med sig en hamsterbur bla. jag har nämligen kommit fram till att jag vill ha en sån här liten krabat igen. så det blir nog att insförskaffa en liten familjemedlem. det var nog erika o tessans råttor som var den sista droppen. jag vill också haaa! :) börjar fundera på namn. men kommer bara på killnamn som zorro och dumle. jag vill ha en tjejhamster ;P

 
sibirisk dvärghamster, så sööt.

nu ska jag äta varma mackor och dricka oboy - det kan ju vara höstens bästa !


ooooooooooonsdag.

fyfan vilken låååång dag. det är just därför jag tycker om att vakna sent! det blev rätt stor kontrast jämfört med igår haha :P ingen bra början på dagen blev det heller. gick upp vid sju och lagade två hål hos tandläkarn. det gjorde svinont, för hade ingen bedövning den här gången heller eftersom det gick så bra förra gången. ska laga det fjärde o sista hålet om en vecka, då ska jag fan ha bedövning!
dagen i sig har varit riktigt tråkig och bestått av städ, tvätt osv. pappa kommer ju på fredag och då måste det ju va fint! typ :P

färgat håret har jag gjort idag också. det skulle bli nougatbrunt, men som vanligt lyckas man ju inte riktigt. blev betydligt mörkare än på förpackningen, men jag får väl anse mig hyfsat nöjd ändå.
vi har testat massa kläder idag innan träningen, allt såg så himla litet ut på mig så jag fick ta storlekar som L och XL. träningen gick piss förövrigt. riktigt sugigt! inte ens frivändningarna på gymmet gick som jag ville. suuuck. onsdagar =döden.

så idag känns det bara som jag vill fly.. jag vill till usa! oskar ska till karin imorgon och jag vill inget hellre än o följa med i hans resväska!! not fair. buhuuuu.
sitter o väntar på att min oscar ska ringa när han kommer hem från jobbet nu. hoppas han kan göra mig på bättre humör :P


kärlek.

Every day when I walk around on this beautiful Campus I wish you were here with me. I wish the same thing when I go to crazy South Beach, or when I'm playing a game in the colors of Barry University. The same thought is in the back of my mind; I wish you were here to experience all this with me. 

I miss my best friend, and knowing that you actually could be here and be a part of this life in a year from now makes me want to take the next plane home to Sweden, pick you up at your apartment and bring you here for our try outs.
This is my life adventure, and it could be yours too.
I want to experience the time of my life with my best friend. It’s as simple as that.

-
utdrag ur lovisas engelskauppgift, som jag har läst ett antal gånger nu.
jag saknar dig oerhört mycket! <3


hööst!

pratade med lovi långt in på natten igår och hon tyckte att jag var alldeles för dålig på att uppdatera här på min blogg. så, lovisa, nu uppdaterar jag i mitt ack så händelserika arbetslösa liv! ;P
idag har jag sovit längeee, till halv tolv närmare bestämt! jag la mig halv fyra tack vare lovisas tjöt men ändå :) sen har jag mest kollat på true blood och så har underbara lightspeed champion strömmat ur mina högtalare. jag har även varit på en mysig höstpromenad i blåsten (jag älskar verkligen när det blåser!) och fått massage av petter.
pirre fyller år idag också, grattis till henne! :)

fick ett sms av maddis precis, vi ska testa våra matchkläder bla imorgon innan träningen. äntligen! vi kommer bli så snygga så :) 
nu ska jag se nästsista avsnittet av true blood på andra säsongen. det är sjuuukt beroendeframkallande!
här kommer lite lightspeed ;)

amasing weekend :)

nu sitter jag här med tända doftljus och en popcornskål. säsongsavslutning av dexter ikväll! mummah :)

helgen har spenderats i falköping hos min älskling. det har varit en underbar helg med först middag med adam och anna på lördagen, sen bowling som slutade med en spontan festkväll. på bakissöndagen (som var värre för oscar haha) åkte vi ut en sväng till oscars föräldrar för sjukt god middag.
idag blev det fika på stan, en snabb visit hos systern min och sen hemfärd till linde.

alltid mysigt och komma tillbaka till falköping. jag träffade kända ansikten som stadig och emelie sjölin bla :)

olyckan är framme åter igen för lindevolley. några minuter in på dagens träning hoppade erikas axel ur led!! jag kände mig hemskt ansvarig för det hela eftersom att jag körde övningen med henne och precis innan hon körde berättade jag om när sofia björndals axel gick ur led av samma övning. usch och fy!
krya på er erika o lillis säger jag bara!

i helgen kommer elias och pappa o hälsar på. myysigt värre :) det och mitt falköpingsbesök dämpar min hemlängtan lite :)
nu ska jag koncentrera mig på handlingen i dexter!
här kommer lite random falköpingsbilder, melike!

tripp till öret :)

tisdagen har spenderats i Örebro med soffan o pirre :) äntligen fick jag komma o hälsa på dom! haha. underbart väder var det också, heelt underbart. satt utanför slottet i värmen o väntade tills dom blev klara hos kiropraktorn. fyfan för o knäcka sådär, tror fortfarande inte det är bra för en.
när jag skulle bege mig ner till tågstationen igen för o ta bussen hem var maria orolig att jag inte skulle hitta. (hmm, varför det nu då? jag går ju aldrig vilse, höhöh...) men jag försäkrade henne om att jag visst skulle hitta, jag hade stenkoll! trodde jag iaf.. lyckades såklart gå fel iaf, men med slottet som riktmärke hittade jag bussen till slut!

framåt kvällen var det dags för massage av petter (vår sjukgymnast). det var skönt kan jag säga. jag somnade till en stund tillochmed ;P efter det bjöd jag tessan på plättar och höll på o ha ihjäl henne! bjöd nämligen henne på mina gelétuggisar (typ gelégrejjer med vitaminer i) och så visade det sig att dom innehöll jordnötsolja och hon är jätteallergisk mot nötter! men som tur var hände det ingenting. jag var lite rädd där ett tag :P uscha.

imorgon ska jag på min första tandläkartid av tre och laga en tand! jippieyaaay! ett besök hos älskadeälskaaaade arbetsförmedlingen ska hinnas med också.

jason mraz - if it kills me

jag lider av hemlängtan. jättemycket. mest är det familjen jag saknar. mamma, pappa, lillebror, lillasyster, hund. buhu.
men! då tröstäter man lite så känns det hela mycket bättre, för en stund iaf :)
sen får jag stilla min längtan lite till helgen också. det blev inget katrineholm och vi får helgen ledig. då bär det av till falköping och min pojk :)

jag vill ha ett husdjur också! var hos erika o tessan idag som hade fått tillökning till familjen med två små råttor. dom var så söta så :)

min axel bultar och gör ont :( helvetes jävla bajs sak.

nystart.

nu dammar jag av min gamla blogg! noggen (http://nogg.se/lisalinnea) är alltså skrotad.
borde göra om lite här, men är inte så high på det där :P
så ni får stå ut helt enkelt!

är nu hemma i sverige igen efter en snabbvisit i oslo för två träningsmatcher mot just oslo. var en rolig resa, lite tröttsam dock eftersom "vi"(aka oskar o.c) körde fel så vi inte kom fram till hotellet förräns kl.24.00 på fredagskvällen! till lördagens andra match fick vi förstärkning på läktaren av bullen! :) hon hade tagit sig från oslo till hallen som låg en halvtimme utanför stan. hann inte prata med henne så mycket som jag hade velat, men det var kul att träffa henne igen :) är så avundsjuk på hennes jobba&festa livsstil!

tillbaka till volleybollen- vi förlorade båda matcherna... men spelade bättre än i Örebro förra helgen :) så sammanfattningsvis är resultatet klart godkänt trotsallt.

 jag i den blå-oranga tröjan. ny matchdräkt snart - jatack!

RSS 2.0