blood panic

waah! tidig körlektion och första dagen på vårat läger imorgon!!! hur ska detta gå?!?!

ps. karins dator har ett antivirus viruuus från framtiden och allt är tydligen mitt fel... förlåt karoo!

en helg som sent ska glömmas :)

juuust det, riktigt minnesvärd helg minsann! :D agnus kom till mig i fredags, även mina parents, lillebror och hund. vann då mot RIG C med 3-1. aaawesome! :D:D framåt kvällningen blev det L-word, dregel över dregen och chill hos bilger.

utgång på lördagen :) riktigt jävla najs faktiskt, o gissa vem som för en gångs skull tog det lugnt?!?! - meee!! :) lite stolt över mig själv faktiskt. fett mycket roligare man får! here's a lesson to learn, INDEED!
happyhappy times. det är lugnt linn, ingen läser min blogg iaf så här kommer snyggbilder :)




Ni är bäst, puss! roligt att agnes (aka anus) kom o hälsa på :) nu ska jag sova så jag lyckas komma upp imorgon o planera projektarbete. suuug på att vi inte får nått lov utan istället ska ha volleybolläger för 35 stycken ungdomar(inte baarn, inte barn, inte barn, undrar om det går in nångång?)
nästa helg ska jag hem-hem iallafall, till gröna sköna växjöööö! :D
nanana<3

06.48

nu börjar vi bli trötta här. elin tar tiden på hur lång tid det tar för mig att kissa... 55,2 sekunder! :O trodde allt jag va liiiite bättre än så, illa...
MEN! jag slog elin!!! hennes tid: 1 min och 13, 8 sekunder! SEGERN ÄR MIIIIN! :D:D

yesyesyesyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!! *SEGERDANS!*

NU ÄR KLOCKAN 07.01!! = sammanlagt 6 timmars telefontid, ett till sju! slå den :D

godnatt elin
godnatt lisa


ps. mer om våra nattliga äventyr finns att läsa på http://merellermindresannolikt.blogg.se


05.39

nu sitter jag här mitt i natten, har inte gått o lagt mig än. klockan är.... 05.40! cheeses! sitter och pratar i telefon med elin, vi har både hunnit med deep talk om sex, bröst, mat och annat nödvändigt! bättre kan det då inte bli. har pratat sen klockan ett, alltså i fyra timmar och trettionio minuter närmare bestämt, fast..... nu skaffar elin nattblogg och jag är moraliskt stöd. (http://merellermindresannolikt.blogg.se)
vi har kommit på att det är konstigt det här med människor. att man helt plötsligt bara lär känna nån som man aldrig har pratat med innan, kanske inte ens sett. det är MYCKET märkligt. indeed.

stor-oscar och lill-oscar, trevliga killar detdära :)

bara väntar på att linn, lovi, knutsson eller sofia ska dampa järnet och komma in och avbryta min MYCKET GIVANDE konversation.

jag är ingen telefon människa, jag är verkligen inte det elin. ändå får du det att funka, hur gööör du? måste tillägga att du är världens segaste kissare, med tanke på att jag fick underhålla mig själv med "vargodvänta, pleasehold..."-musik under tiden haha.

PUSS!

.

Your impossible ego fuck is like a 
Megalomaniacal tab on my tongue
You fucking touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart



when will you ever get sick of listen to repeat

okej, jag skriver för lite i min blogg. i admit that.
natten har varit intressant, då den tog en väldigt överraskande vändning när en viss john stod ovanför mig helt plötsligt med ett glatt : "heeeeej lisaa! :D" klockan 03.49 !! direkt följd av robin som hoppade upp bredvid mig i sängen. så helt plötsligt hade jag manligt sällskap på både höger o vänster sida om mig i sängen. mysigt värre. inte varje natt man får så fint besök.
men jag var fortfarande i chock kan jag säga! än mer när robin börjar nafsa, bita mig på halsen (wtf??) och slicka mig i örat!
vi kommer tillbaka till dig sen lisa! waaaah, tänkte jag då och låste genast dörren.

hörde sedan hur de båda fyllona gick bergsäkargång i volleybollhuset. först ut som offer va mina kära grannar sofia och erik. detta vet jag eftersom jag hörde sofias "iiiiih!" och eriks lite förvånade "ööh hö hö hö". därefter stampade dom in till felicias pappa som sov på hennes rum, men där stannade dom inte länge kan jag säga efter världens utskällning. stackars satar :)

helgen har annars bestått av mys framför idol, städ, match och kollapåkillarnaslansomärsåååroligt! :P första seriematchen för min del idag, mot göteborg, det var fettnajs! spelade piss, men vad gör det :)
nu ska jag och malin ta tobbes bil ner till ica o köpa chirre! linn och jag(kan då kanskeee tillkomma några fler personer) ska ha en L&L kväll framför pretty woman nämliigen! :)

baaaj!

ps. jag saknar min Loviiiiii!!!!!! :(:( kom tillbaka till mig! die virus diiiiiiiiiiiie!!!!!!

can't quite stand the sight of myself in the mirrow

ÅNGEST.
fyfan för det ordet. jag vill inte mer, varför gör jag så här mot mig själv? gränsen måste ju gå nånstans. jag mår bara dåligt över mig själv, man tror att man dränker sina sorger, och det är nog sant, som en tillfällig lösning men dan efter är man tamigfan ännu mer sorgsen och har massa ångest on top of that!
ALDRIG MER!!! jag har sagt det förr, men nu är det ALLVAR! nykterist-lisa from now on.
och- förlåt emma p!! dåligt samvete det får man också.

tobbe är en nallebjörn och linn älskar mig mer än allt, no matter what :) det är bra skit det! linn tyckte mitt blogginlägg skulle bli för deppigt annars. sååå.... linn älskar lisa och lisa älskar linn :)
vi ska btw flytta in i lägenhet tillsammans. jag. linn. och tobbe. wiiie! en egen liten familj :)

PUSS!

RSS 2.0