friday, i'm in love

hej kära dagboken.
idag fick lisa och matilda för sig att gå hela den långa vägen bort till den snygge cykelhandlarn. detta var nära att sluta i fasa och förskräckelse eftersom både lisa och matilda är så oerhört smidiga av sig. lisa bryter nästan foten av sig på väg ner från 23:ans läskigt trappor medans matilda nästan river ner hela cykelbutiken.

kan nämnas att jag numera är stamkund hos cykelhandlarn, också known as JONAS, som jag inte ens behövde säga mitt namn till längre: Li...... "Tannerfalk, jag vet ;);)"
punkan kostade skjortan, men det var det värt? han önskade oss en trevlig helg och det var där nånstans som jag borde klämt in "lust o hitta på nått nångång, uuutanför cykelaffääären jonaaaaas?" huhi.

yeye, nu blir väl Lovi avundsjuk här.... bäst o sluta innan den smarriga delen kommer! ;P

för övrigt så har malin, jag, sofie och matilda varit ute med tobbes bil o sladdat en massa i blixthalkan:D
sen har jag o malin har suttit hela kvällen nere hos killarna och chillat, spelat liiite data, chillat ännu mer och pratat oeeeerhört givande deeptalk om sex o annat.
har sagt att jag ska gå o lägga mig sedan klockan nio ikväll, har haft konstant huvudvärk hela dan och lider av extrem sömnbrist tror jag allt. iaf kom jag fram till att man VERKLIGEN INTE KAN lägga sig innan klockan 23.00 på en fredag. det går bara inte! så jag och Pilen satt som två döingar o frågade efter hur mycket klockan var sisådär var femte minut ungefär. och nuu äntligen kan jag sova. tror allt att mitt sociala umgänge räcker för ikväll.

(imorgon blire PARTY!)


i'm gonna love you more than anyone

chilldag idag. började iförsig med fucking uppsatsskrivning i fem timmar som inte gick nått vidare... men slutade vid ett och då kände jag o Bambi (aka Malin Å)  för att åka ner till lilla blå för en fika o massa skitsnack :) åkte hem till lägenheterna men gjorde inget mer vettigt än ännu mer skitsnack :) hon är allt riktigt bra dendära!!

något vi pratade om va utgång på lördag. taggatagga! jag vill ha helg nu!!! med tanke på att jag inte tränar så känner jag att jag inte gör så mycket vettigt i veckorna ändå. även om man har massa tid så pluggar man ingenting!! tror nästan att ju mer tid man har ,desto mindre gör man!

nu ska jag äta hämtmat från emskiiiiii som är så snäll så snäll o hämtar till miiiiiig!<3

vi är inte sånna som i slutet får varann

för att inte bli alltför depp idag så kom malin Å och elin och hämtade mig med bilen:) vi åkte o disco-bowlade med linus, oskar o pontus. vi tjejer vann då inte, men näästan ;P jag hade dock en lite annorlunda teknik pga min onda axel, kan varit det ;) sen bar det av till donken där emelie ss jobbade ikv. där övervägde vi utgång till terrassen eller filmmys, tough choice, men myset vägde tungt! kom dessutom på att det är odencup och att folket nog inte är ute då...

vidare till PA:s där vi träffade en viss jenny och samuel :) sen hem till linus där det blev film o smörpopcorn! filmen var så mycket som step brothers, riktigt rolig :D haha, diggar pontus skratt alltså!
chill och prat, mycket trevligt ! kom hem för en halvtimme ungefär, läskigt värre, gick hem heeelt ensam i mörkret, på wetterlin! DEN är vekrligen inte o leka med ska jag säga :O

kom hem o skickade ett oroligt sms till lovi som inte låg i sin säng : "Vaaaart är du?? :O:O"
en yrvaken lovi kom ut från karin o sa att jag hade väckt både henne o karo. soooorry!
nu har jag överskottsenergi som aldrig förr!! kanske borde plugga svenska klockan kvart i tre på natten?! hm, tåls o fundera på tycker jag!


"alla barnen spela volley, förutom Lisa som låg hemma som ett kolli"

dagen började asbra :) jag o lovi tog oss en sväng in till skövde o shoppa loss ;D hittade både vinterjacka till mig o favvotröja till lovan. efter en heldag där, då vi båda var heeeelt slutkörda på tåget hem så bar det genast väg till ica o sen vidare till odenhallen där det odencup var i full gång!
nu, typ 7 timmar senare har vi äntligen kommit hem. men,det va rätt kul :) knäppt egentligen, man bara sitter där som en tönt o hejjar på folk..

imorgon åker div 1-laget till Linköping för o möta Team valla. Med mig borträknad. JÄVLA ****AXEL! så här ont har jag inte haft sen Tjeckien. fick inte en blund i natt och har gått hela dan utan o veta vart jag ska göra av mig själv. det smärtsammaste jag någonsin upplevt i mitt liv är o försöka dra en tröja över huvudet i ett av H&Ms provrum!(vilket jag absolut inte lyckades med, min trofasta vän lovi fick ingripa) fyfan. jag brukar aldrig va den som klagar över smärta men nu...
baaah! jag orkar inte. jag gör verkligen inte det.

KÖRKORT!



ALDRIG MERA BUSS?! HAHA :D


the smell of you, the taste of your tongue



Let me into
Your view
I wanna know how you see this thing
That's us
I must
Keep managing my madness over you


jag vet ju vad som pågår, men inte hur det slutar


härlig vecka ändå :) massa plugg, men träningsledigt idag, plus bara en lektion i skolan, sovmorgon på det gjorde susen! ledig på fredag, det är riktigt bra skit det :D

se mig, hör mig, känn mig, rör mig.

tillägg: jag blir så jävla arg. väldigt och obehärskat arg. inte bara för att jag ser allt ur en viss persons perspektiv utan mestadels för att det alltid är samma sak. tjejen får all skit medan killen slipper. sedan att personer som inte har nått med saker att göra snackar massa skit gör mig ännu mer irriterad. detta är i allmänhet, inget annat.

allt är inte super, ändå är lisa super.

ett första IG i lisas liv idag. no surprise att det blev just på ett kemi B-prov. detta var väntat. annars så..... är allt på TOPP! :)
jag ska dubbla i helgen, vilket innebär att jag ska följa med på elitmatchen till Sollentuna på söndag! Jag och Lovi blev the chosen ones som fick följa med som sist i truppen, fan va kul :D
sen har dom senaste två körlektionerna gått asbra. snart uppkörning igen- neervigt!

ikväll kommer Malin och Camilla över för filmkväll, myys :)
nu ska jag dammsuga! yeej :P

no more tears to cry

...och vi såg filmen "Försoning" med Keira Knightley. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv tror jag! (joo, typ den gången min hamster dog när jag var sisådär 10 år) Helt stört , jag tror det är nått allvarligt fel på mig. Nu svider mina ögon, o jag ska gå o snyta mig för tjugonde gången, sen blir det att helt utmattad av allt gråtande lägga sig utslagen i min säng med chipssmulor i. mys.

det fortsätter att se ljust ut för lisa

fast hon tycker det är onödigt jobbigt att GÅ! linn och lisa kämpar på när deras cyklar är helt kaputt, tillsammans klarar dom allt, tillochmed när det gäller att flytta den ena foten framför den andra ;)<3

i natt drömde jag att jag kvävdes av en blåbärspaj. jag satt o tröst-åt sådär som jag brukar, men så fick jag alldeles för mycket av det goda o vaknade av att jag inte fick nån luft!
på träningen idag höll jag på o kvävas av en äppelbit, kanske låg nån sanning i drömmen?! ;O

ikväll är det L&L kväll :) som jag har längtat! ;) linns rätt försenade födelsedagspresent skulle bestått av en bio i skövde, men ist blir det film o flöt, vilket passar mig myyycket bättre med tanke på att jag egentligen inte orkar röra mig ur fläcken.

-du vet då alltid vad jag behöver! ;)


ja men tänk om.. kanske... vem vet..

jag vet inte varför, men jag är happy. kommer på mig själv med att gå runt o små le. jag har inte nån anledning till att göra det. eller... har jag?
glad. det är jag iallafall :) och man behöver inte alltid leta efter en källa till alla känslor. det kanske bara är så just nu och jag funderar på att bara njuta. ja, det är nog precis det jag ska göra - njuta :)

den är här igen. känslan :)

hemma i växjö :)
woho!!
igår, fredag, hoppade jag av tåget i alvesta där mami, jag o syster testade balklänning. och gissa vem som blev kär och köpte en på stört?! :D så balklänning- CHEEEECK!!
sen åkte vi hem till farmor och lärde oss göra hennes specialköttbullar, mummah! övningsköra hem i mörkret. det kan tilläggas att jag nu har paaanik gällande detta, tänk om jag inte klarar nästa gång?! jag kommer dö.

idag var jag o sis på stan o jag mest fönstershoppade :P eller köpte två partytoppar o en tjockiströja, thats it :)

ikv är det antingen partyy på oléo eller mys och bio kväll, vi kan inte riktigt bestämma oss! men jag hoppas att det lutar åt oléo :)
yepp, nu var det visst bestämt, doris meddelar att ikväll blire utgååång!

soo long!

RSS 2.0