wedding time!

heepp, blev inget jobb för mig idag heller! Är nu snuvig som en jag vet inte vad. Hoppas på att jag kanskekanske kan jobba imorogn. Får gå upp imorgon o checka läget helt enkelt :)

Idag har jag varit lite duktig iaf o pallrat mig bort till arbetsförmedlingen och lämnat in papper till försäkringskassan o avskrivit mig från arbetsförmedlingen. hääärligt! hoppas det dröjer LÄNGE innan jag behöver gå dit igen.

Idag fick även jag en personlig inbjudan till bröllop den 24:e juli. Min kusin Joel o hans Erica ska nämligen gifta sig! Kan inte säga hur glad jag är för deras skull :D ska bli sååå roligt o gå på bröllop dessutom!!


sötnötter! :)

<3

man mår ju som man känner sig, eller hur?
med det i åtanke så bestämde jag mig för att ha ett alla hjärtans-dag spa hemma hos mig idag.
det blev:

  • Dusch o rakning av ben! (välbehövligt...)
  • Face and Body scrub
  • Ansiktsmask
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Brun utan sol och body butter
  • Plockning av ögonbryn
  • Lugnande ögongel

Peerfa! blev helrenovering alltså, så nu känner jag mig som en ny människa! eeh, typ...
Är fortfarande dunderförkyld, men har ingen feber idag :)

Eftersom jag inte kunde följa med till Sthlm idag med dom andra så satt jag o kollade på en hemsida via webcam! det var riktigt suddigt, men man kunde ändå urskilja vad som hände.
SEGER med 3-1, alltså 3 poäng, gör att vi har säkrat 4:e platsen för tillfället :D Awesome!

Glad alla <3-dag! Snart ska jag försöka pallra mig iväg till ica o köpa lite geléhjärtan eller nåt. Kommer dö av andfåddhet efter halva vägen, men det är smällar man får ta. Sen ska jag sätta på The notebook o bara njuta!

Man säger att detta är en dag för dom man älskar. Men jag älskar ju mig själv, så det är ju perfekt o fira den ensam eller hur?! haha.

"i wrote you 365 letters, i wrote to you everyday for a year. it wasn't over. it still isn't over!"



scary...

alltså. läskig gubbe som bor mitt emot mig eller! jag låg i sängen (som jag har gjort hela dan) o kollade på min vampyrserie. då ser jag att gubben mitt emot står o glor på mig. när han ser att jag upptäckt honom släcker han lyset inne hos sig o står sen fortfarande o glor. jag flippar ur totalt o springer fram till fönstret o drar ner persiennen o slänger mig tillbaka ner i sängen helt andfådd. scary shit!

ska nog ta o lägga mig nu o sova, om jag kan sova vill säga, hoppas iprenen börjar verka snart...
det är nog nämligen ett tecken på att det inte är värt o stanna uppe när den svenska dramafilmen "G som i gemenskap" från 1983 med en ung Niclas Wahlgren sänds på tv. sååå.. natti!


viiiirus.

var på vårdcentralen idag o fick reda på att jag har fått nåt virus. jag har irriterad hals, svullna halsmandlar o feber. känner mig allmänt kass helt enkelt. det enda jag kan göra är att vila! hatar virus...

kollade på dom två första avsnitten av Vampire Diaries igårkväll. muuums säger jag bara! ska ägna resten av dagen att kolla på resterande avsnitt av säsong 1. det om något blir jag nog frisk av :)



värt att fundera över.

Var försiktig med att göra dig känslomässigt beroende av en annan människa.


Försök att se saker mer som de är, än som du vill att de ska vara.


Ta så lite som möjligt för givet.


i just wanna die, i don't think that i'm alive

hemma från jobbet idag. sjuk o jävlig :/ tur att det finns bra musik och bra program på tv o internet som hjälper!





that's just who i am

Jag är rätt puckad ibland. Eller ibland, för det mesta kanske man ska säga. Jag tänker ofta efter jag har sagt något, eller så tänker jag inte alls. Det är liksom mitt signum, en definition av Lisa. Klantig, virrig o rätt trög i vissa fall. Men det är väl bättre än ingenting. Som ola salo säger: "why should it be so bad to be bad, when it's so hard to be anything at all?"

citat från häromdan: "det är så jobbigt när man ska hälsa på folk, jag glömmer alltid namnet på den jag hälsar på direkt. jag har fullt upp med att säga mitt eget namn rätt" - Lisa T

Goooodnight!!



It doesn't hurt me.

jag jobbar o sliter. fick fyra avtal idag och det fick jossan också :) jaa, jossan har börjat på samma jobb som mig, senast i måndags.
nackdelarna med jobbet är dock många. man sitter still hela dan, får spänningshuvudvärk (SOM FAN), ont i ryggen o så skriker folk i luren att man är en tiggare o kriminell :P haha.
men jag trivs ändå ganska bra trots detta, tro det eller ej. jobbarkompisarna är roliga osv. och det är ju också trotsallt bättre än att gå runt ute o frysa ihjäl som jag gjorde innan.

Nu är vi dessutom nästan ett helt volleybollag på jobbet, som min chef påpekade. det är jag, jossan, frida och sandra (två tjejer från div 2 laget i Örebro) Riktigt sköna människor det där!
Jag har förresten funderat lite på senaste om jag skulle ta o bli storstadsbo o flytta in till Örebro istället för lilla Linde... Sandra gav mig ett nummer till tjejen som hon hyr av i andra hand idag som jag ringde, men det visade sig att lägenheten redan var uthyrd :( 
Det var riktigt synd för det var en stor etta på 50 kvadrat mitt i centrum som jag skulle betalat lika mycket för som jag gör för den jag har idag.
Vi får se hur det blir med ytterligare letning efter lägenhet, fortsättning följer...

Nu ska jag snart iväg o träna. älskar onsdagar... eller inte :P btw, jag bara älskar denna låten som spelas på reklamen för grey's anatomy o desperate housewives! säsongstart den 1 mars :) o nu imorgon börjar det en ny vampyrserie "vampire diaries". o eftersom jag är inne i en monster o vampyrperiod som alla andra så är det något som MÅSTE SES! sen följer jag också "legend of the seeker", fredagar kl 20. frågan är hur jag ska få ihop mitt serierjagmåstese-schema?? :P


nystart.

jag har fått klagomål på min nästintill oexisterande blogg. och det kan man ju förstå, har inte bloggat sen förra året!:P
så, nytt år, nytt bloggande. får se om jag får till det ;)

har inga direkta nyårslöften annars, mer än att jag måste få till den där platta magen till sommaren - än gång för alla! :P

hm, vet inte om jag orkar sammanfatta vad som har hänt so far, jag skiter nog i det o börjar i nuet :P
vi hade fått spel och träningsledigt i helgen, så då passade jag på o åka hem till växjö - underbart!
så tråkigt att helgen ska gå så fort bara... har blivit riktigt bortskämd av mina parents, o det behövde jag verkligen! 

nu ska jag kolla spiderman 3 o sova. imorgon blir det jobb o träning såklart, men jag ska även till läkaren o kolla upp om jag har astma...

chingeliiing BADRING!

RSS 2.0