it's a beautiful day

Oh vilken häääärlig dag! :D jag har min familj hos mig o det är underbart! Dom kom igårkväll o rörde till i min lilla lägenhet. Idag är lillebrors födelsedag så vi åkte in till Örebro o badade på Gustavsvikbadet. direkt efter det blev det en tripp till Mariebergs köpcentra. Jag hade en släng av självförtroendebrist. Allt satt fel o jag kände mig sådär fet, blek o äcklig som man kan göra i ett upplyst provrum. Min smala, bruna o snygga syster däremot köpte allt som kom i hennes väg. När hon uppmuntrande sa att "du kan testa samma saker Lisa, vi bor ju inte i samma stad!" så satt det ju såklart inte alls lika bra på mig. Inga kläder för min del alltså.. Men systra mi köpte iaf ett "inflyttningsarmband" till mig som jag tycker om en massa, så då blev jag på bra humör igen :)

Sen har vi också ringt o pratat med djuraffären i Örebro o frågade om jag kunde byta min självmordsbenägna hamster. Det slutade med att jag köpte en ny hamster o lämnade tillbaka den gamla. haha. bra att man har garanti på allt ;) den nya hamstern heter Lovi o är helt underbar! :D

Jag har kört lite bil också, körde till träningen idag o gjorde peeeerfa parkering ;)
imorgon bär det av till Finland!! :D:D

Nu blir det scrubs och glass med familjen! <3

kändis :)

Igår fick jag ett sms av Tess som sa att jag nog borde köpa dagens tidning. Jag blev massa nyfiken. det var en ful liten bild på mig o under stod texten "Lisa Tannerfalk gjorde ett bra inhopp i Linde".
För övrigt förlorade vi matchen i söndags med 3-1. surt värre. men det är bara o lägga matchen bakom sig o ta nya tag! i helgen bär det av till Finland o turnering :)

jag gjorde ett impulsköp igår också. min mobil krabbade en massa o den spräckta skärmen jag har försökt tejpa ihop stör mig. så jag blev så trött på den så nu har jag beställt en sån här liten goding :)


iihw :) idag kommer min familj också! lillebror fyller år imorgon så då blir det mys på Gustavsvik i Örebro. Måste ta o städa lite nu då kanske så inte pappa tar fram dammsugaren och snkristin kommer till mig efter morgonpasset idag så då måste det va lite fint då också :P ska ta o städa helt enkelt! haha

Om nätterna har jag förskingrad så mycket förstånd

mitt internet har tyvärr inte funkat som det ska riktigt, but now it does! (efter 2 irriterande samtal till supporten)
såå.. som förhoppningsvis alla redan vet så var det en sjuhelvetes seriepremiär för Linde volley! vi vann mot Svedala med 3-0 :D niiiice!
igår hade vi träningsmatch borta mot Örebro också, där vi vann med 3-1! visst, det var bara träningsmatch, och den sista av tre dessutom, men en vinst är alltid en vinst! dessutom när det här är första gången Lindesberg slår Örebro :) känns braa.. på söndag är det bortamatch mot elverket som gäller!

det var seegt o gå upp imorse, i vetskapen av att det var ett gympass som väntade. MEN! när jag kommer till hallen är ingen där. jag letar reda på johan o han säger att "vadå, har inte du fått reda på att det inte är nåt gym idag? barbara ringde ju mig igår. men vi kan köra på ändå lisa, du och jag!"
and so we did. det blev mest rehab för min del o snacka skit med johan. chillus dillus :) men jag kan inte riktigt släppa det att jag kunde legat hemma under mitt duntäcke istället! :P

det blir herr WINNERBÄCK den 12e December i Örebro för min o Linns del btw! :D wiiih!!!
för övrigt stämmer den här låten in såå bra på mig just nu. love till larscha <3


2 days 2 go!!

fyfan. idag var det riiiktigt segt o gå upp! gym en timme på morgonen som jag var så där lagom sugen på. vaknade med huvudvärk och är allmänt seg. försöker stoppa min förkylning med alla möjliga metoder, det måste hålla till elitseriepremiären på lördag, så är det bara!

det är bara TVÅ dar kvar tills det smäller!! my god, nervös har man börjat bli också. men är samtidigt feting tagg! vi kommer spöa skiiiten ur svedala på lördag, även om mina drömmar de senaste nätterna har sagt det motsatta. nu jäääävlar :D

imorgon kommer älske också! vi har inte setts på EN MÅNAD, vilket är stört. längtar sönder.
och jag har kommit på en sak. spotify är kung! :)


go out get drunk, come home pass out.

Ojoj, här var det inte så uppdaterat.
Kan väl berätta att helgens planer blev ändrade från Falköping till att åka till Linn i Gislaved istället. Det var underbart att få träffa henne efter så lång tid. Det är något speciellt med riktiga vänner. det är vänner som alltid ställer upp och som det känns precis som vanligt med oberoende om man inte setts på ett halvår. Så underbart!
Jag linn och emma pee (wihoo) hade party för tre, som kanskee spårade ur en aning, men var riktigt roligt så länge det varade. hahah! looove <3

Det blev tillbakafärd i förrgår till Linde och igår fick jag också besök. pappa var på genomresa med destination Stockholm och stannade en dag hos mig :) vi spenderade kvällen med att äta på restuarang Fenix med underbaaar mat! Saknar min lilla papi redan... ;(

Min mobilskärm har spruckit så nu ska jag fixa den med en grej jag köpt på euronics och sen bär det av till Frosths för en fika med Jossan. efter det ska vi stå utanför ica o sälja lotter. funfun :P


undisclosed desires

she has done it again. när jag skulle möta jossan utanför jalla jalla idag så går jag och kollar på mina fötter och ser i ögonvrån att det kommer nån och möter mig. jag hinner inte vika undan och går rakt in i den lilla gubben med vit käpp som vinglar till o ramlar nästan omkull. jag ber om ursäkt typ enmiljon gånger och gubben mumlar nåt som låter som "se dig för nästa gång" och stapplar sedan vidare. frågan är ju vem som är mest blind, jag eller gubben?!:P hahah.

ny fotografering idag och har två finnar i pannan. efter fyra biskvier från ica och en powernap vaknar jag upp med ytterligare två st på hakan. woho, perfa!
fick ett paket från bubbleroom idag också med två leggings, en midjekjol, en svart jeansklänning och en sjal. mycket nöjder :)

10 månader med älskling idag med ! iiiihw :D<3


virriga lilla jag.

dagen började tiiidigt eftersom jag vaknade av mig själv redan vid klockan 7 och kunde omöjligt somna om. (inte likt mig, jag vet!) men det var lika bra det, eftersom det bar av till gymmet klockan 10 för lite extra biffning! vi som kan ska nämligen lyfta skrot både på tisdagar och torsdagar utöver den vanliga träningen. just nu är det jag, jossan, nadia, marcie och crystal. vi kommer bli monster!;P
efter lunch fortsatte jag o jossan gå runt o sälja annonser, vi är så duktiga så! :)

det var en hamster på rymmen idag också! haha. jag hade tydligen glömt o stänga luckan till buren imorse när jag gav henne mat. jag letade överallt i buren efter det lilla livet men fick slå fast att hon faktiskt hade smitit. efter en stunds letande hörde jag ett skrapandes ljud från min bokhylla och när jag flyttade på en av förvaringslådorna så satt lilla dumle där o tittade förskräckt på mig. mystery solved! :)

jag har varit allmänt virrig kan tilläggas. när jag tex skulle slänga soporna idag så slängde jag i mina husnycklar istället för påsen. braaa lisa! senare på ica frågade jag en tjej i ridkläder om vart saltet stod. (obviosly så meddelade hon mig att hon inte jobbar på ica)

kan nämnas att jag och tess har slagit nåt slags fikarekord också! (närmare 2 timmar på frosths med två omgångar fika) vi kom även fram till att tessan nog borde byta karriär och att jag borde ge oscar en striptease. (OBS! inte din bror karin!! haha,det vore nått..)

h&m my love.

beställt lite saker från h&m. det är nått speciellt med petrolblått och guld, i looooove it!! kavajen och leggingsen är mummah. jag har beställt skorna och örhängerna bla :)


i gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

usch va det är kallt!! överallt!! haah rim ;) hösten är verkligen häär nu. jag gick upp tidigt idag, vid åtta för att sätta på en tvättmaskin, hämta cykeln på stationen och handla och jag höll på o frysa röven av mig!
sen har jag, tessan och jossan visat amerikanskorna stan. crystal och marcie kom igår nämligen. det var ju itne så mycket o visa eftersom lindesberg är rätt litet men crystal sa iaf att hon tyckte det såg mysigt ut här :)
marcie måste verkligen ha frusit för hon gick runt i kortbyxor! :O

roger hämtade sedan upp dom "små" amerikanskorna och tessan och jag fixade lunchen genom att ta varsin baguette på 37:an :) det är så skönt att inte behöva laga mat ibland!

ikväll är det lagmiddag i klubbhuset som gäller! trevligt värre :) och imorgon är det lekar och annat som står på schemat.

 bara för att jag saknar dessa tider, lisa jiii och mitt röda hår! lisaröd får komma fram till våren igen tror jag allt :)

i got soul, but i'm not a soldier

jag ska nog fan ta o bli lesbisk! tove gjorde den här killers låten så jävla bra och så är hon så söt. gulle. helt klart min idolfavvis,tätt följd av erik och mariette.


gammalt är bäst

hittade den här gamla godingen. fyfan alltså :D haha.



update.

Lindesbergs första proffs har anlänt! Nadia från Ukraina kom i måndags. Därför spenderades hela tisdagen med nadia och jossan. vi visade nadia stan, tog en fika, hängde i hallen o lite så. på kvällen åt vi på jalla jalla med tessan och erika. så nadia fick inte en ledig stund den dagen ;)

igår var jag hos tandläkaren igen och lagade mina sista två hål. så nu har de regelbundna besöken där äntligen tagit slut! sen mötte jag upp kristin på stan och vi tog en fika o snackade skit, nicebajs :) på kvällsträningen fick vi se vad nadia gick för och det verkar mycket lovande. vi körde bla en centerövning och jag fick nadia mot mig i block hela tiden och det var inte o leka med kan jag säga ;P

jag fick post igår också. ett kuvert som innehöll tre biobiljetter från min älskade pappa som tack för att han och bror fick komma till mig. haha, pappa lagade mat och fixade massa i min lägenhet när han var här, och då får JAG biobiljetter för det, woho. det betyder nog med all säkerhet ett biobesök till den nya twilightfilmen när den kommer :)


våran "proffsiga" lagbild. vi ska ta en ny när de nya matchställen har kommit och de båda amerikanskorna är på plats. 

RSS 2.0